FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Παναιγιάλειος 1-1: Μπορούσε το τρίποντο, κόλλησε στο «Χ»

Ημερομηνία: 17-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να πετύχει ούτε χθες την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Έφερε την τρίτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιγιάλειο αυτή τη φορά, 1-1 στο Στάδιο Αμαλιάδας και απέχει 11 βαθμούς από την προνομιούχο 8η θέση, διαφορά που είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί, αν δεν γίνουν πολλές και δυνατές προσθήκες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πάντως, η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου ήταν καλύτερη εν συγκρίσει με προηγούμενα ματς  και θα μπορούσε στο β΄ ημίχρονο να είχε σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το α΄ ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Ο Παναιγιάλειος είχε δοκάρι στο 10΄ σε σέντρα-σουτ του Κοτσόκολου και στο 16΄ το σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε άουτ. Στο 28΄ ο Κούτνικ έκανε το 0-1. Με πλασέ έστειλε τη μπάλα  στο δοκάρι και στα δίχτυα του Χρήστου.  Στο 43΄ ο Αστέρας ισοφάρισε. Ο Μουρούτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γεωργακόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά  κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντούνη.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Θοδωρή Γκάτζιου έγινε ακόμα πιο επιθετική και έχασε δύο ευκαιρίες για γκολ. Στο 65΄ ύστερα από αντεπίθεση, ο Σκόνδρας βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ. Και στο 75΄ ο Καραγκούνης σέντραρε και η κεφαλιά του Κ. Γιαννόπουλου οδήγησε τον Ντούνη σε δύσκολη επέμβαση. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν υπήρχαν φάσεις και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό, με τον Αστέρα να αδικείται από το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα που παρουσίασε.

 

Αστέρας: Χρήστου, Σιούλας, Φ. Δ. Γιαννόπουλος, Σαρανταυγάς, Γεωργακόπουλος  Ζουλούμης (75′ Κροτσίδας), Κυριάζος, Σκόνδρας (68′ Ντάβαρης), Καραγιάννης (50′ Κ. Γιαννόπουλος), Καραγκούνης, Μουρούτης.

Παναιγιάλειος: Ντούνης, Γραμμάτικας, Κυριακόπουλος, Σούλης, Παπασπηλιόπουλος, Λούγκος, Σκούτας (78′ Σπυρόπουλος), Κοτσόκολος, Φουρτάδο, Κούντικ, Καλούδης (63′ Μητρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος