FOLLOW US: facebook twitter

Πανμοβριακός-Νίκη Τραγανού 1-1: Πολύτιμος βαθμός στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 17-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού συνέχισε να μαζεύει βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Απέσπασε ισοπαλία 1-1 στα Βραχνέικα με αντίπαλο τον Πανμοβριακό και έφτασε τους 13 πόντους, κάτω μεν από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά μόλις ένα βαθμό πίσω από Θύελλα Ραφήνας, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Αχαρναϊκό, που ισοβαθμούν. Έτσι, οι «μπλε» του Σπύρου Αντωνόπουλου είναι γερά στο κόλπο της παραμονής και από το νέο έτος θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν το στόχο τους.

Το πρώτο μισό του α΄ ημιχρόνου είχε ένα γκολ από κάθε ομάδα. Ο Πανμοβριακός του Ντίνου Σπυρόπουλου προηγήθηκε στο 15΄ με σουτ του Παναγιώτη Νιφορόπουλου έξω από την περιοχή και στο 23΄ η Νίκη ισοφάρισε. Ο Παπαπέτρου έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Βατσής μέσα από τη μικρή περιοχή σκόραρε με πλασέ. Στο 40΄ η ηλειακή ομάδα είχε ευκαιρία για το 1-2 με τον Κάρλος Σο να μπαίνει στην περιοχή αλλά τον πρόλαβε τελευταία στιγμή αμυντικός.

Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, ο Κοκκίνης χτύπησε εκτός φάσης τον Κάρλος Σο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Νίκης και δεν πήρε ούτε κίτρινη, που θα ήταν η δεύτερη, με τους «μπλε» να διαμαρτύρονται έντονα στους διαιτητές. Στο 60΄ ο Αρμάντο Λούζι έφτυσε αντίπαλό του, όπως έγραψε ο ρέφερι στο φύλλο αγώνα και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Νίκη είχε φάσεις για το νικητήριο γκολ με τους Σκοζάι, Ν. Κολοτούρο, ενώ από πλευράς Πανμοβριακού, στο 70΄ το σουτ του Πυρρή έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Στο 90΄ η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2. Ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Γαργαρώνης έπιασε την κεφαλιά  στο πρώτο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

 

Πανμοβριακός: Ζήγκος, Κάτσενος (82΄ Παλιάτσας), Λιάκος, Σπανός (72΄ Κουλούρης), Π. Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Γ. Νιφορόπουλος, Παναγάκης (63΄ Σουρανης), Χριστόπουλος (81΄ Αγγελής), Αποστολόπουλος, Πυρρής.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Α. Λούζι, Γαργαρώνης, Ακασού (75΄ Καλογερόπουλος), Παπαπέτρου (90΄ Ζαχαρής), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Κάρλος Σο (85΄ Στάτης), Ν. Κολοτούρος (70΄ Σκοζάι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος