FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Ιάλυσος 0-1: Στο ίδιο… διαιτητικό έργο θεατές!

Ημερομηνία: 17-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτι ο Τσουκαλάς

 

Ο Πανηλειακός είδε σε άλλο ένα ματς τους διαιτητές να του κόβουν πολύτιμους βαθμούς. Ήταν η σειρά του κ. Τσουκαλά από την Αθήνα να «σφάξει» τον Πανηλειακό απέναντι στο πανίσχυρο στα κέντρα αποφάσεων, Ιάλυσο, διότι στον αγωνιστικό χώρο, οι Ροδίτες έδειξαν μια μέτρια ομάδα. Ήττα λοιπόν του λαβωμένου Πανηλειακού με 0-1, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, παρουσία 400 περίπου φιλάθλων, με τον Αθηναίο ρέφερι να αλλοιώνει το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα.

Ο αναγεννημένος Πανηλειακός του Διγκόζη, χωρίς Καπετανάκη, Μπαρμπαρούση, Κωνσταντακόπουλο, Μπουρνέλη, Παναγόπουλο, είχε το ίδιο πάθος στο παιχνίδι του όπως με τον Παλληνιακό. Μπήκε δυνατά στο α΄ μέρος, πήρε το κέντρο κερδίζοντας κατά κράτος τις μονομαχίες και προσπάθησε να σκοράρει και να γίνει αφεντικό του αγώνα. Στο 5΄ το σουτ του Χατζηστάμου λίγο μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ανδρούτσος και στο 7΄ άρχισαν τα όργανα! Ο Χατζηστάμου βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε τον Χειμωνέττο μέσα στην περιοχή, αυτός τον ανέτρεψε καθαρά αλλά ο διαιτητής Τσουκαλάς, αφού το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, με τους ερυθρόλευκους να πέφτουν όλοι πάνω στο διαιτητή για την καταφανέστατη παράβαση. Στο 9΄ ο Αντωνόπουλος δέχτηκε αγκωνιά από τον Τσούπρο, με τον ρέφερι να μην αποβάλει τον κεντρικό αμυντικό του Ιάλυσου και τον «Φίγκο» να κάνει ράμματα στο κεφάλι για να συνεχίσει το ματς! Στο 19΄ ο Αντωνόπουλος μπήκε από δεξιά στην περιοχή κάνει ντρίμπλα πάνω στον Ρεκλείτη, αυτός βάζει το πόδι του για να κόψει τη μπάλα αλλά βρίσκει τα πόδια του «Φίγκο», ο οποίος πέφτει στο έδαφος αλλά και πάλι ο Τσουκαλάς έκλεισε τα μάτια! Τρεις φάσεις που συνιστούν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος! Ο Πανηλειακός συνέχισε να υπερέχει και στο 27΄ το πλασέ του δραστήριου Χατζηστάμου, πέρασε λίγο άουτ. Στο 37΄ οι Ροδίτες δημιούργησαν τη πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Ο Χειμωνέττος έβγαλε σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Βελλίκη πέρασε λίγο άουτ. Στο 42΄ το απευθείας φάουλ του Μπουτσικάκη από 30 περίπου μέτρα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ανδρούτσου.

0-1 στο 65΄

Στις αρχές της επανάληψης, ο Ιάλυσος πατούσε καλύτερα, δεν απείλησε όμως παρά μόνο με δύο μακρινά σουτ του Δελαπόρτα και του Περογαμβράκη. Στη συνέχεια, ο Πανηλειακός ισορρόπησε και στο 60΄ ο Πρέντι σούταρε από δεξιά μέσα στην περιοχή στα χέρια του Ανδρούτσου και στο 65΄ από ένα κόρνερ έγινε το 0-1. Το εκτέλεσε ο Δελαπόρτας και ο πανύψηλος Τσούπρος με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο. Στα εναπομείναντα 30 λεπτά με τις καθυστερήσεις, ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να απαντήσει, μην μπορώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία των αντιπάλων. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες καθώς στο 86΄ ο Δ. Τσίγκρηλας αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Χατζηστάμου, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς ενώ από τον Ιάλυσο ο σκόρερ Τσούπρος και ο Δελαπόρτας.

 

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (71′ Π. Τσίγκρηλας), Δ. Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι, Χατζηστάμου, Διαμαντόπουλος (77′ λ.τρ. Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κόλα, Κ. Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Ντομίνγκεζ (72′ Αθανασίου), Στεφανίδης, Δελαπόρτας (90′ Ιλόκα), Βελλίκης (90+’ Γεωργίου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος