FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας-Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-2: Δεν λέει να ορθοποδήσει

Ημερομηνία: 12-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας με τον Θοδωρή Γκάτζιο στον πάγκο αυτή τη φορά (τρίτος προπονητής σε διάστημα δύο μηνών), ηττήθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι και η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει καθώς παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς. Οι «βυσσινί» έχασαν 0-2 από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Αμαλιάδα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της περσινής τιμωρίας της έδρας για τα επεισόδια με τον Ηρόδοτο. Στο 15′ ο Ν. Τρίγκας έκανε το 0-1 με πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου από γύρισμα του Γεωργαντόπουλου. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε  μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 47′.  Ο Μανωλιάς από δεξιά γύρισε στον Καραγκούνη, αυτός σούταρε,  η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στον Λιούις ο οποίος έκανε το πλασέ άουτ. Ώσπου στο 73′ ο Καλλιτσουνάκης έκανε το 0-2 με πλασέ, μετά από λάθος στο κέντρο άμυνας του Αστέρα.

 

Αστέρας: Χρήστου, Μωραΐτης, Ζουλούμης (27΄Κυριάζος), Γεωργακόπουλος, Αφράτης, Σαρανταυγάς (60΄Κέιχιλ), Μανωλιάς, Σκόνδρας, Λιούις, Καραγκούνης, Μουρούτης (46΄Ντιαμπί).

Διαγόρας: Μπαμπούνης, Ρουγκάλας, Γκέγκα, Λίπι, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας, Σταυρόπουλος (55΄Τριανταφυλλόπουλος), Παπαδόπουλος (78΄Ζησιμόπουλος), Καταβάτης (63΄Σχοινάς), Γεωργαντόπουλος, Καλλιτσουνάκης (77΄Δριμάλας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος