FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Αλφειός 0-1: Μεγάλο διπλό στη Ν.Μανολάδα

Ημερομηνία: 12-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός, με το Γιάννη Γκότση στον πάγκο, στη θέση του παραιτηθέντος Κώστα Μπακάλη, πέτυχε μεγάλο διπλό στη Ν.Μανολάδα επί της Δόξας (0-1) κι έφτασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» του Επιταλίου έκλεισαν καλά τους χώρους και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, αν εξαιρέσουμε μια φάση στο 43΄ όταν ο Καζαντζής δεν έπιασε καλά το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Κυριαζή που σούταρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με τη Δόξα να έχει ανούσια κατοχή και τον Αλφειό να ψάχνει το γκολ στην κόντρα. Και τελικά το βρήκε στο 84΄, όταν από κάθετη του Τσιγκούνη, ο Καλαντζής μπήκε από αριστερά και πλάσαρε εύστοχα τον Σταθόπουλο.

 

Δόξα Ν. Μανολάδας: Σταθόπουλος, Χαβαριώτης (59΄Αθανασόπουλος), Kolici (66΄Αναγνωστόπουλος), Μούζος, Μπακάλης, Καμαρινός, Τσιρικός (46΄ Χατζηγιάννης), Κυριαζής, Καζαντζής, Παναγόπουλος, Μηλαδόπουλος

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Ντάβαρης, Μανέτας, Πρίφτης, Δαβουρλής, Καλαντζής (87΄Σεμπέκος), Κακολύρης (67΄ Μακρής), Αγριδιώτης (93΄ Παπανδρέου), Νικολόπουλος, Κανάνι (67΄ Τσιγκούνης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος