FOLLOW US: facebook twitter

Αριστέα Παπαδοπούλου: «Η πρόληψη και η γνώση είναι δύναμη, σώζουν ζωές!»

Ημερομηνία: 14-01-2024 | Συντάκτης:

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή για μία ακόμη φορά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΕΚΑΒ ΗΛΕΙΑΣ, σε άτομα από την Κοινότητα Κρεστένων, σε Συλλόγους, σε εργαζόμενους της Νέας Δομής Ξένιος Ζεύς-Φορέας Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας για “Άνοια και Αλσχάϊμερ”, αλλά και σε πολίτες που δήλωσαν συμμετοχή και ενδιαφέρον, από τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές κ. Αντώνη Κωνστάντη και κ. Δημήτρη Κοντό.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τις διαλέξεις των εκπαιδευτών και συμμετείχαν ενεργά στην πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση της βασικής υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ενώ ενημερώθηκαν για τον εξοπλισμό που φέρει ένα ασθενοφόρο.

Η Διοικήτρια της ΝΜ Κρεστένων κ. Αριστέα Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές του Εκπαιδευτικού τμήματος του ΕΚΑΒ Ηλείας και την Διοικηση του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας για τις χρήσιμες συμβουλές και τις εξαιρετικές υποδείξεις τους καθώς και για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων

«Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν νέα παιδιά αγόρια και κορίτσια από την Κοινότητα Κρεστένων, καθώς και εργαζόμενοι από την Νέα Δομή Ξένιος Ζευς-Φορέας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για” Άνοια και Αλσχάϊμερ” που ειλικρινά μας εξέπληξαν ευχάριστα για το ενδιαφέρον και την προσήλωση τους καθ’όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, συμμετέχοντας με ερωτήσεις, απορίες και τοποθετήσεις. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ, στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό της Μονάδας μας, για την βοήθεια και την στήριξη του σε όλες τις δράσεις που γίνονται στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα! Η πρόληψη και η γνώση είναι δύναμη σώζουν ζωές!» σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος