FOLLOW US: facebook twitter

Από την ΕΛΜΕ Ηλείας: Απετράπη η αξιολόγηση στο Γυμνάσιο Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

Νέα νίκη ενάντια στην αξιολόγηση πέτυχε χθες η ΕΛΜΕ Ηλείας που απέτρεψε την αξιολόγηση στο Γυμνάσιο Ανδραβίδας. Από το πρωί, μέλη της ΕΛΜΕ Ηλείας βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου για να αποτρέψουν την είσοδο του συμβούλου των μαθηματικών που είχε κανονίσει να κάνει την πρώτη συνάντηση με τη νεοδιόριστη εκπαιδευτικό του σχολείου.

«Δίνουμε τα εύσημα σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου (μόνιμους – νεοδιόριστη) που, συστρατεύθηκαν με την απόφαση του κλάδου και του σωματείου για απεργία–αποχή από την ατομική αξιολόγηση και έδειξαν την έξοδο στον αξιολογητή» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Στέλλα Αναστασίου και πρόσθεσε «Θα το ξαναπούμε και πρέπει να γίνει σημαία στο μυαλό κάθε συναδέλφου:

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων εκτός του ότι πρέπει να ενημερώνουν άμεσα το σωματείο όταν έρχεται ο αξιολογητής στο σχολείο, πρέπει και να μπαίνουν μπροστά με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να είναι ουσιαστικά αποτελεσματικός ο αγώνας μας ενάντια στην “ατομική αξιολόγηση”.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ως ΕΛΜΕ, θα εμποδίζουμε κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Κάνουμε ξεκάθαρο ότι όσο περνάει από το χέρι μας, αυτή η “αξιολόγηση” δε θα περάσει· οι αξιολογητές δε θα περάσουν τις πόρτες των
σχολείων μας! Ήδη, τα μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά: Οι
αξιολογητές τρώνε πόρτα!!! Απαντάμε συλλογικά και αποφασιστικά. Κανείς μόνος, όλοι στον αγώνα! Όχι στο σχολείο της κατηγοριοποίησης και των ταξικών φραγμών!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος