FOLLOW US: facebook twitter

Διάκριση του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Πύργου

Ημερομηνία: 09-05-2023 | Συντάκτης:

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής σκέψης ALAN TURING”

Το Σάββατο 6/5/2023 και στον χώρο των Πειραματικών Σχολείων του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποιήθηκε η ημιτελική και τελική φάση του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης “Alan Turing”, στην οποία συμμετείχε το 1o Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Πύργου με 2 ομάδες και κατάφερε να διακριθεί καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα σε σχετικό δελτίο τύπου του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Πύργου αναφέρονται τα εξής:

«Στην ημιτελική φάση συμμετείχαν οι ομάδες μας: Ομάδα “06_Γρηγορότεροι”, του τμήματος ΣΤ1 τερματίζοντας στην 1η θέση Ομάδα “07_Παγωτά”, του τμήματος ΣΤ2 τερματίζοντας στην 8η θέση Στην τελική φάση συμμετείχε η ομάδα μας: Ομάδα “06_Γρηγορότεροι”, του τμήματος ΣΤ1 τερματίζοντας στη 2η θέση Ακολούθησε τελετή βράβευσης με απονομή βραβείων, επαίνων και δώρων. Αναλυτικά αποτελέσματα και πληροφορίες για το διαγωνισμό: https://blogs.sch.gr/pekesde-turing/ Συντονιστές της δράσης στο σχολείο μας ήταν οι εκπαιδευτικοί (αλφαβητικά): Λαζαρόπουλος Σπύρος (Πληροφορικής), Μπαντούνας Άγγελος (δάσκαλος ΣΤ1), Βασιλική-Νεκταρία Σαραντοπούλου (δασκάλα Ε2).

Συγχαρητήρια σε όλους/ες τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή και την προσπάθεια, καθώς και στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για την ενθάρρυνση, την προετοιμασία, τη συνεργασία και την υποστήριξη που παρείχαν. Ευχαριστούμε επίσης τη διεύθυνση του σχολείου μας που υποστηρίζει θερμά και προάγει καινοτόμες δράσεις και πρωτότυπους διαγωνισμούς όπως ο συγκεκριμένος, παραμένοντας πιστή στο όραμα του Πειραματικού Σχολείου. Παρατίθεται σύνδεσμος από τη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου: http://1dim-pyrgou.ilei.sch.gr/wordpress572/?p=1010»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος