FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών-Ενιπέας 3-4: Όρθιος στο… ροντέο στο 90ο λεπτό!

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός και Ενιπέας πρόσφεραν καταπληκτικό θέαμα χθες στα Λεχαινά και νικητής αναδείχτηκε στο 90΄ ο Ενιπέας με σκορ 3-4 και σκόρερ στο 90΄ τον Σάκη Στροφύλλα. Έτσι, παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της Α1 και την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί τον δεύτερο  Ξενοφώντα, στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας.

O Ηλειακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Μπουρούκης ανατράπηκε από τον Κύτταρη μέσα στην περιοχή, το  πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος κι έκανε το 1-0. Ο Ενιπέας πίεσε για την ισοφάριση και στο 27΄ ο Τσαντίλης έβγαλε σέντρα, ο Μπατζακόπουλος έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά ο Σερέτης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 32΄ ο Δούλος βγήκε απέναντι από τον Σερέτη, αλλά πλάσαρε άουτ. Εν τέλει, η υπεροχή των «πρασίνων» καρποφόρησε με τον αρχηγό τους Γιώργο Τσαντίλη, που στο 35΄ με ένα «κεραυνό» μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σερέτη (1-1). Δύο λεπτά μετά, ο Ενιπέας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπατζακόπουλου, αλλά ο Σερέτης απέκρουσε την εκτέλεση του Στροφύλλα!

Τον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό είχε και το β΄ ημίχρονο. Στο 53΄ ο Λεντιόν σκόραρε εις βάρος της ομάδας του με το κεφάλι, ύστερα από σέντρα του Μπατζακόπουλου (1-2). Στο 56΄ ο Χρήστος Μουσερής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2  (τετ-α-τετ  άουτ) και στο 64΄ οι «γαλάζιοι»  ισοφάρισαν. Ο Γιάννης Κράγκαρης έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά ο Γκίνης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70΄ ο Ενιπέας αντέδρασε. Ο Τσαντίλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάμπης Κύτταρης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του (2-3). Ο Ηλειακός βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και στο 84΄ ο Παναγιώτης Κωστόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Στριγά και με κεφαλιά  ισοφάρισε (3-3). Ο Ενιπέας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90΄ ο Σάκης Στροφύλλας με πλασέ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

 

Ηλειακός: Σερέτης, Στριγάς, Χριστοφοράτος, Σαραντούλιας, Κωστόπουλος, Λ. Κόστα, Παναγιωτόπουλος (56′ Κασσιανός), Γκίνης, Μουσερής, Μπουρούκης, Κουρλός (46′ Κράγκαρης).

Ενιπέας: Κουρλός, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας (75′ Γκουβέρος), Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας, Δούλος (71′ Αστερόπουλος), Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος (83′ Καλαντζής).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος