FOLLOW US: facebook twitter

Απέραντη ευγνωμοσύνη στους γιατρούς της προσφοράς!

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Νέα, Υγεία
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν παρέλαβε το βραβείο του ο Ζερμαίν Ρομαροσόν

Έκαναν το Νοσοκομείο Αμαλιάδας «δεύτερο σπίτι» τους και τιμήθηκαν για τις υπηρεσίες τους στο συνάνθρωπο 

-Συγκινητικές στιγμές στο χορό του Σωματείου εργαζομένων και της Ένωσης γιατρών

Επιμέλεια: Μαρία Καραμπάτση


Το «ευχαριστώ» πολλές φορές δεν αρκεί για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη απέναντι σε ανθρώπους που, προσέφεραν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους για να υπηρετήσουν και να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Στυλοβάτης της Μαιευτικής κλινικής ο Ανδρέας Αντωνιάδης

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, που αν και έχουν συνταξιοδοτηθεί, έχουν αφήσει εκεί την καρδιά τους, εκεί που πίστεψαν και υπηρέτησαν με αυταπάρνηση, κρατώντας το Νοσοκομείο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, μία μονάδα προσφοράς με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Ανεκτίμητη η προσφορά του Δημήτρη Γεωργακόπουλου, στην παθολογική κλινική

Αυτούς τους ανθρώπους βράβευσε, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης,  η Ένωση Νοσοκομειακών γιατρών στον Αποκριάτικο χορό που συνδιοργανώθηκε με το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Από τους πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες ο Κώστα Καραϊνδρος, στην ορθοπεδική κλινική

Οι «νέοι» τίμησαν τους «παλιούς»!

Ο πρ. διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος Σωτήρης Πετρίδης, ταξίδεψε από μακριά για να βρεθεί στην εκδήλωση

Η παλιά ‘φρουρά’ του Νοσοκομείου ήταν εκεί, όχι τόσο για τον έπαινο και την τιμή, αυτά άλλωστε τα έχουν εισπράξει από την κοινωνία επί σειρά ετών, όταν είχαν μετατρέψει το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας σε ‘σπίτι’ τους και όλοι μιλούσαν για το ‘οικογενειακό’ νοσοκομείο της προσφοράς, αλλά ήταν εκεί γιατί η αγάπη τους και το ενδιαφέρον, δεν θα στερέψουν ποτέ.

Επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας η πρ. διευθύντρια αναισθησιολογίας Αλίκη Μουρατίδου

Σε μία βραδιά που η συγκίνηση περίσσευε, οι νεότεροι ‘υποκλίθηκαν’ στους παλιούς, άλλωστε δίπλα τους έκαναν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και δίπλα τους έμαθαν να αγαπούν το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και να το κρατούν όρθιο παρά τις αντιξοότητες.

Μεγάλη η προσφορά και του Ταϊσίρ Τζάμπερ, στην ορθοπεδική κλινική
Εκ των τελευταίων συνταξιοδοτηθέντων και ο Σταύρος Νοταράς, από την καρδιολογική

Το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας χρωστάει πολλά στους, συνταξιούχους πλέον, Ζερμαίν Ρομαροσόν (διευθυντής χειρουργικής), Ανδρέα Αντωνιάδη (συνταξιούχο μαιευτικής-γυναικολογικής), Δημήτρη Γεωργακόπουλο (διευθυντή παθολογικής), Κωνσταντίνο Καραΐνδρο (διευθυντή ορθοπεδικής), Σωτήρη Πετρίδη (διευθυντή αναισθησιολογίας), Κωνσταντίνο Παπαγρηγορίου (διευθυντή παιδιατρικής), Σταύρο Νοταρά (διευθυντή καρδιολογικής), Ευθυμία Σαϊνατούδη (διευθύντρια μικροβιολογικού), Αλίκη Μουρατίδου (διευθύντρια αναισθησιολογίας), Ταϊσίρ Τζάμπερ (διευθυντή ορθοπεδικής), Νίκο Παπαδημάτο (διευθυντή μαιευτικής-γυναικολογικής), που ήταν εκεί και παρέλαβαν συγκινημένοι τα βραβεία τους.

Από τους παλαιότερους, ο Κωνσταντίνος Παπαγρηγορίου στην παιδιατρική κλινική
Για πολλά χρόνια στο μικροβιολογικό τμήμα η Ευθυμία Σαϊνατούδη
Εκ των τελευταίων στην Μαιευτική κλινική, ο Νίκος Παπαδημάτος

Δεν μπόρεσαν να παραστούν, ο Δημήτρης Ράλλης (διευθυντής καρδιολογικής), Γιάννης Λυμπέρης (διευθυντής καρδιολογικής) και Βαγγέλης Μπράμος (διευθυντής ακτινολογικού), ο οποίος είχε αποστείλει χαιρετισμό.

Ευχαριστίες στην παλιά ‘φρουρά’ γιατρών, από την Αλεξία Κοτσαύτη και τον Νίκο Σδούγα

Τόσο ο πρόεδρος της Ένωσης γιατρών, Νίκος Σδούγας, όσο και η πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων, Αλεξία Κοτσαύτη, τους ευχαρίστησαν για όλα όσα έχουν προσφέρει στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και την αμέριστη στήριξή τους.

Στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης, ενώ χαιρετισμό είχε αποστείλει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Μετά τις βραβεύσεις, η βραδιά συνεχίστηκε με αποκριάτικο γλέντι μέχρι πρωίας!

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος