FOLLOW US: facebook twitter

1ο Γυμνάσιο Πύργου: Ευχαριστήριος επιστολή για τη δωρεά τραπεζιού ping pong

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πύργου εκφράζουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο Β’ για την γενναιοδωρία και την αγάπη του να προσφέρει ένα τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης πινγκ πονγκ προς ενίσχυση των αθλοπαιδιών, της γυμναστικής και της φυσικής δραστηριότητας των μαθητών μας.

Η προσφορά αυτή έχει μεγάλη σημασία για το σχολείο και τους μαθητές μας και θα αποτελέσει μία πολύτιμη βοήθεια, καθώς η προσθήκη στον εξοπλισμό του σχολείου μας του συγκεκριμένου παιχνιδιού ενθαρρύνει τους μαθητές να ασχοληθούν με την άθληση και να αναπτύξουν τις φυσικές τους δεξιότητες, να ενισχύσουν την σωματική και την ψυχική τους υγεία, και να ασχοληθούν με μία ακόμη ενδιαφέρουσα και αγαπημένη αθλητική δραστηριότητα της ηλικίας τους, που προάγει την άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό!

Σεβασμιώτατε,

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική σας προσφορά και την υποστήριξη προς το σχολείο και τους μαθητές μας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον σας θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και θα εμπνέει όλη τη σχολική κοινότητα.

Με εκτίμηση

ο Σύλλογος Διδασκόντων και

ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Πύργου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος