FOLLOW US: facebook twitter

Απαγχονίστηκε 59χρονος πατέρας 5 παιδιών στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τον βρήκε η σύζυγός του σε αγρόκτημα κοντά στα Σαβάλια

 

Με τραγικό τρόπο έβαλε χθες το μεσημέρι  τέλος στη ζωή του, 59χρονος από την Αμαλιάδα, πατέρας πέντε παιδιών που απαγχονίστηκε σε αγρόκτημα στην οδό Ναυαρίνου.  Τον άτυχο άντρα βρήκε κρεμασμένο σε κτήμα φιλικού του προσώπου η γυναίκα του, η οποία τον αναζητούσε γιατί απουσίαζε από το σπίτι τους πολλές ώρες και είχε ανησυχήσει καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να φανταστεί βεβαίως ότι η αργοπορία του άντρα της θα είχε αυτήν την τραγική κατάληξη και μόλις τον αντίκρισε να κρέμεται από το δέντρο, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί αλλόφρων σε βοήθεια, ενώ έκανε προσπάθεια να τον κατεβάσει μόνη της. Τις φωνές της άκουσε ένας γείτονας που έσπευσε και εκείνος να δει τι συμβαίνει ενώ  συμπτωματικά άρχισε να χτυπά το κινητό της γυναίκας που ήταν ένας καθηγητής από το σχολείο του παιδιού της. Εκείνος ήταν που τηλεφώνησε αμέσως  στην Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όπου το ασθενοφόρο που έφτασε στον τόπο της τραγωδίας μετέφερε τον αυτόχειρα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πλέον αργά για τον άτυχο άντρα.  Στο Νοσοκομείο όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, έφτασαν εκεί και τα πιο μεγάλα παιδιά του 59χρονου και κανείς από την οικογένεια δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τους βρήκε. Ο 59χρονος ήταν αγαπητός στην τοπική κοινωνία, μεροκαματιάρης άνθρωπος που πάλευε για την πολυμελή οικογένειά του, για να αναστήσει τα πέντε παιδιά του σε πολύ δύσκολες εποχές.

Τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άντρα στην αυτοκτονία διερευνώνται, καθώς μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος