FOLLOW US: facebook twitter

Τραγικό τέλος για 80χρονη στον Ελαιώνα: Την παρέσυρε ταξί στο δρόμο Πύργου – Οινόης

Ημερομηνία: 29-11-2018 | Συντάκτης:

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία της πνοή η 80χρονη Βασιλική Λαμπροπούλου. Σε τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην διασταύρωση Βυτινεϊκων στην οδό Πύργου – Οινόης στον Ελαιώνα Πύργου, η ηλικιωμένη παρασύρθηκε από διερχόμενο ταξί και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ταξί είχε κατεύθυνση από το Χειμαδιό προς τον Πύργο όταν ακριβώς πάνω στη διασταύρωση παρέσυρε με την δεξιά πλευρά την ηλικιωμένη, το σώμα της οποίας εκτινάχθηκε στο πρανές της οδού. Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, όπου εν αναμονή του ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα. Δυστυχώς όμως εκείνη υπέκυπτε στα τραύματά της. Μεταφέρθηκε μετά από λίγο στο νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της από τους γιατρούς.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα μια άλλη τραγωδία είχε χτυπήσει την οικογένεια πριν λίγα χρόνια όταν έχασε το γιό της από καρκίνο. Το μεσημέρι της Τετάρτης η γυναίκα επέστρεφε από το αγρόκτημά της στο σπίτι στο χωριό όταν στη διασταύρωση παρασύρθηκε από το ταξί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος