FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Βολεύτηκαν όλοι στο φινάλε…

Ημερομηνία: 25-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έληξε την παρελθούσα Τετάρτη το «κολοβό» πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Θα μείνει στην ιστορία όχι γιατί είχε ποιότητα και σασπένς, αλλά γιατί παίχτηκε μόνον ένας γύρος. Δεκατρία γκολ συνολικά και βολεύτηκαν όλοι.

*Βολεύτηκε πρώτα η πρωταθλήτρια Ζάκυνθος που στα μπαράζ θα συναντήσει αγγούρια στο δρόμο της. Δεν μπόρεσε να νικήσει την Αχαϊκή, η οποία υποβιβάστηκε τελικά στην… ισοβαθμία με το Διαβολίτσι.

 

Ο Πανιώνιος και ο Ηρόδοτος

Οι αντίπαλοι της Ζακύνθου είναι δυνατοί, επειδή όμως ανήκουν σε διαφορετικούς ομίλους, που δεν είναι εύκολο να τους αξιολογήσουμε, κρατούμε κάποιες επιφυλάξεις για τους δύο που θα κερδίσουν την άνοδο.

*Έχουμε, λοιπόν, τον ιστορικό Πανιώνιο, την Α.Ε. Κηφισιάς, τη Θύελλα Ραφήνας, τον Ηρόδοτο από την Κρήτη, ο οποίος φέρνει στο νου μας τι έγινε με τον Αστέρα Αμαλιάδας πριν λίγο καιρό!

 

Οι πρωταθλητές

Κακή έως μέτρια η Ζάκυνθος δεν μπόρεσε να νικήσει την Αχαϊκή, η οποία δεν είχε την παραμικρή ελπίδα να νικήσει στο νησί. Αυτή τη φορά έπαιξε και ο Κάρδαρης μετά την τιμωρία του, αλλά και πάλι γκολ δεν έβαλε η νησιωτική ομάδα.

 

Αίας ο τρομερός

Ο Αίας που θαυμάστηκε φέτος στον 9ο Όμιλο, εκτός από τα ματς με το Διαβολίτσι και το Σκουλικάδο, νίκησε τον Πάμισο στο φινάλε και περάτωσε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ήταν άξιος και πανάξιος ο εκπρόσωπος της Γαστούνης, γι’ αυτό ήρθε τρίτος στην κατάταξη! Κορυφαίος ο βιρτουόζος Γκρίλλας. Για κλάματα ο ρέφερι Παπαγεωργόπουλος, που τον έφεραν από το Ναύπλιο να σφυρίξει σε αγώνα χωρίς σημασία!

 

Εκστρατεία

Εκστρατεία λογίζεται η παρουσία της «Μπάρτσα» στη Ναύπακτο. Είχε κοντά πιστούς φίλους της που την συντρέχουν εδώ και χρόνια. Περισσότεροι Βαρδαίοι παρά Ναυπάκτιοι στο γήπεδο! Με συνθέσεις ανάγκης οι δύο ομάδες. Ο Λαθύρης και πάλι σκόρερ στην πρώτη επίθεση της «Μπάρτσα»! Δεν λαθεύει αυτός, όταν βρεθεί σε τόπο και χρόνο ιδανικό. Στη γραμμή του ο Μίκι αγρυπνούσε και περιφρούρησε τη νίκη της ομάδας!

*Τέλος καλό, όλα καλά!

 

Στην ισοβαθμία

Στην ισοβαθμία υποβιβάστηκε η Αχαϊκή. Είναι κρίμα να πέφτει μια ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Η παρουσία των τριών παιδιών από την Ηλεία (Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπουτσικάκης) τονωτική, αλλά δεν έφτανε!

 

Ο γκολεαντόρ του Αίαντα

Σε αυτό το «κολοβό» φετινό πρωτάθλημα των 13 αγωνιστικών εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο επίλεκτος κυνηγός του Αίαντα, Ηλίας Κουλούρης, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν με 12 γκολ, παρότι σε δύο αγώνες-λόγω τραυματισμού-δεν μετέσχε!

*Στην τελευταία αγωνιστική (με τον Πάμισο) πέτυχε άλλο ένα γκολ κι έτσι έφτασε τα δώδεκα, πολύ μακράν ο δεύτερος, Στέλιος Νάκα, με 8 γκολ, του Ναυπακτιακού, ο οποίος δεν αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, γιατί αποχώρησε από τον Ναυπακτιακό πριν λήξει το πρωτάθλημα!

*Ήδη οι μετοχές του Αχαιού γκολεαντόρ ανέβηκαν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο… Και θα το δείτε!

 

Απάντηση καμία

Προ καιρού ο Πέτρος Μπηλιώνης είχε δώσει στη δημοσιότητα μια επιστολή σχετική με τις εκλογές της ΕΠΣΗ στις 14 Μαΐου. Έγραφε τις απόψεις του. Ως γνωστό τότε ψήφισαν μόνον 16 ηλειακά σωματεία.

*Στην καταγγελτική αυτή επιστολή καμία αντίδραση από μέρους της νέας διοίκησης υπό τον Άρη Κουλούρη, είχαμε.

*Με κάποιο σχόλιό μου από αυτές τις στήλες, εξέφρασα την άποψη πως πρέπει κάποιος τέλος πάντων να απαντήσει. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

*Περιμένουμε λίγο ακόμη. Θα έχει ενδιαφέρον μια απάντηση στα γραφόμενα…

 

Πρώτη η Νίκη

Πρώτη η Νίκη Τραγανού «ξυπνάει» από το λήθαργο, ενεργοποιείται και ξεκινάει το… χορό των Γενικών Συνελεύσεων. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά. Καιρός να εγερθεί εκ του ύπνου, ως ο λέων, και η Διοργανώτρια!

 

*Να ανοίξει τα γραφεία διάπλατα να μπει ο αέρας της αλλαγής που έφεραν οι εκλογές και ακόμη ο αέρας της αλλαγής που θα φέρει ο Πρόεδρος από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ που γίνεται σήμερα!

 

Η ΕΠΟ κατά ΦΙΦΑ

Αγώνα να μην περάσουν οι διατάξεις της ολιστικής μελέτης κάνουν εκεί στην ΕΠΟ. Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, κατά τα ειωθότα έγινε προσυμβούλιο μεταξύ των ένδεκα συμβούλων που προέρχονται από τις ΕΠΣ της χώρας. Υπήρξε διχογνωμία, γιατί η ολιστική μελέτη περιορίζει τους συμβούλους που προέρχονται από τις Ενώσεις από 11 σε 9. Έτσι, χάνουν δύο θέσεις και τσινάνε!

*Οι δύο θέσεις καταλαμβάνονται από έναν εκπρόσωπο των διαιτητών και από μία εκπρόσωπο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

 

Οι λόγοι της διαφωνίας

*Τα μέλη της γενικής συνέλευσης αυξάνονται από 69 σε 82, δηλαδή 13 μέλη. Δύο ψήφους θα έχουν οι Ενώσεις Διαιτητών, Ποδοσφαιριστών, Γυναικών, Προπονητών, μία ψήφο το ποδόσφαιρο άμμου, ενώ αυξάνονται και οι ψήφοι της Σούπερ Λιγκ.

 

*Έτσι, οι ποδοσφαιριστές χάνουν τα οφίτσια και δεν θέλουν. Και για να μην διαλυθεί από τα αντικρουόμενα συμφέροντα η γενική συνέλευση μεθαύριο, όρισαν νέα στις 19 Ιουλίου, ώστε να πάρουν άλλες αποφάσεις…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος