FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Θα λύσει το πρόβλημα η Πολιτεία;

Ημερομηνία: 29-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανάστατοι είναι οι παράγοντες επικεφαλής ιστορικών σωματείων της Α1 με το αλαλούμ που επικρατεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ιδιαίτερα της μεγάλης κατηγορίας. Παρότι προ καιρού είχε γραφεί πως ειδικά για φέτος θα μετάσχουν όλα τα σωματεία αναγνωρισμένα στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. ή όχι. Τελευταία αυτό αμφισβητείται, για τούτο ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. πήρε το φάκελό τους και θα κλείσει ραντεβού με το «Μαξίμου», όπου απόντος του Αυγενάκη (βλέπει τους Ολυμπιακούς) θα δει τον Γεραπετρίτη που κατέχει το θέμα και θα του ζητήσει άμεση λύση του προβλήματος…

*Τώρα πώς μπορεί να λυθεί με μονοκονδυλιά το θέμα, ενώ η Ε.Π.Ο. δεν δέχεται την ολιστική μελέτη, είναι άγνωστο.

 

Υπάρχει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως υπάρχει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Ηλείας σε πείσμα όλων εκείνων που προσπάθησαν να τον… διαλύσουν. Γιατί η Ζαχάρω είναι μια μεγάλη πολίχνη, με μεγάλη περιφέρεια και φίλαθλο κόσμο που τη στηρίζει!

*Τις προάλλες έγινε η Γενική Συνέλευση και μαζεύτηκαν 51 μέλη για να συζητήσουν τα θέματα της ομάδας, ενώ αργότερα ήρθαν κι άλλοι ώστε να ενημερωθούν. Έγιναν  και εκλογές  και βγήκε νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Δημ. Κλημαντίρη. Τον πλαισιώνουν μέλη με όρεξη για δουλειά, ενώ υπάρχει και εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου, η κ. Μαρία Αντωνοπούλου. Στη Συνέλευση παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος, Νίκος Κοροβέσης, που έχει τη δική του δυναμική. Γενικός αρχηγός ανέλαβε ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρώην σύμβουλος της ΕΠΣΗ, Γιώργος Καριώρης, ένας μαχητικός και δημιουργικός παράγοντας, που πρωτοστάτησε στην επαναλειτουργία του σωματείου.

*Καλή επιτυχία σε όλους με σκληρή δουλειά.

 

Τα παράδοξα της Διαιτησίας

Δεν ολοκληρώσαμε με τη διαιτησία της Ηλείας, αφού και οι φετινές αξιολογήσεις έγιναν από τους ίδιους αξιολογητές που εδώ και χρόνια έχουν… θάψει τους Ηλείους διαιτητές!

*Το παράδοξο είναι ότι δεν ακούς από πουθενά διαμαρτυρία. Ο Σύνδεσμος δεν υπάρχει, παρά στα χαρτιά. Περιμένει να περάσει η ολιστική μελέτη από την Ε.Π.Ο. για να ιδεί «άσπρη μέρα». Δεν ακούς διαμαρτυρία ούτε από την Επιτροπή Διαιτησίας ούτε από την ΕΠΣΗ. Αυτοί, βέβαια, οι σύμβουλοι είναι οι μισοί νέοι και οι άλλοι μισοί «μαθουσάλες» και δεν τους καίγεται καρφί. Έτσι, ο Πρόεδρος που έχει καημό να δει πάλι διαιτητή στην Α΄ Εθνική, θα περιμένει όλη τη νέα τετραετία και δεν πρόκειται να δει. Ο Μάριος ήταν εκείνος που έκλεισε τελευταίος την πόρτα!

 

Τέσσερις βοηθοί

Στη Γ΄ Εθνική πήγαν τέσσερις βοηθοί, οι γνωστοί από πέρυσι Λιάπης, Καραμέρος, Κόρδας, Ασημακόπουλος και ουδείς άλλος. Μάλιστα ο τελευταίος για δικούς του λόγους σταμάτησε πέρυσι. Θα είναι κρίμα αν δεν συνεχίσει. Έχει απογοητευτεί κι αυτός, γιατί έπρεπε να είναι στη Β΄ Εθνική. Εκεί είναι η θέση του.

 

Οι παρατηρητές διαιτησίας

Ίδια γεύση και στην κατηγορία των παρατηρητών διαιτησίας. Ο Σταθόπουλος είναι στη Β΄ Εθνική και οι Γιαννόπουλος, Ρουμπάνης, Κυριακάκης, Βασιλάκης στη Γ΄ Εθνική. Θεωρείται πολυτέλεια να είναι δύο παρατηρητές από την Ηλεία, ας είναι ικανότατοι και δίκαιοι και μάλιστα ο Στέλιος είναι αρχιδιαιτητής. Ντροπή στους αξιολογητές. Όσο για τον Ηλιόπουλο και τον Καραγιάννη αυτοί δεν έχουν προστάτες!

 

Ο Ρηγόπουλος

Το γνωστό σάιτ «ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ» που επιμελείται ο Δουκάκος αναφέρει σε σχόλιό του για την αξιολόγηση του Ρηγόπουλου, ότι είχε φέτος τρία (μόνον) παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική. Όχι, κύριε, είχε έξι όλα-όλα.

 

Εκτός πραγματικότητας

Ανακεφαλαιώνοντας τις φετινές αξιολογήσεις των διαιτητών, θεωρώ ότι γνωστό σάιτ της Ηλείας όπου τα αθλητικά επιμελείται ο φίλος Σ.Φ., κάποιο λάθος κάνει όταν γράφει ότι οι φετινές αξιολογήσεις ήταν για το ηλειακό ποδόσφαιρο, την ΕΠΣΗ και τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας, Στέλιο Κυριακάκη, σημαντική επιτυχία.

*Να φανταστείτε ότι δεν υπάρχει στον πίνακα διαιτητών προχωρημένου σταδίου ούτε ένας διαιτητής από την Ηλεία! Δηλαδή φυτώριο μηδέν…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος