FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Θα δώσει μάχη ο Κόροιβος στον κάμπο

Ημερομηνία: 10-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσει αύριο στην Καρδίτσα ο Κόροιβος. Είναι μεγάλη δύναμη η ομάδα της θεσσαλικής πόλης. Βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά είναι πολύ νωρίς, εφόσον δεν έχει κλείσει ακόμη ο πρώτος γύρος. Η ομάδα του Κομποδιέτα έχει καλή πορεία (7-6) και προχθές έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Αγρινίου… Στο γήπεδό της έχει νικήσει διαδοχικά Παγκράτι, Δάφνη, Οίακα, Απόλλωνα, Ολυμπιακό, Αγρίνιο κι έχει χάσει μόνο από τον… Καλαμπάκο!

*Θα σφυρίξουν οι Στ. Ταρενίδης (Κεντρ. Μακεδονίας), Ελευθεριάδης (Κιλκίς), Τσαπλής (Δυτ. Μακεδονίας).

 

Κοσμογονία στον Πανηλειακό

Το τελευταίο τους χαρτί «παίζουν» όσοι διοικούν τον Πανηλειακό. Μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο δρομολογήθηκαν τρομερές ενέργειες, που έφτασαν σε αλλαγή προπονητή και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Θα τα δούμε όλα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό. Ελπίζουμε να δούμε και το χρώμα της νίκης. Θα σφυρίξει ο Χρονάς (Αχαΐας), που έχει αρκετές εμπειρίες. Υπομονή και κατεβείτε στο γήπεδο.

 

Στο Βλαχιώτη η Βάρδα

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Παμβουπρασιακό το κυριακάτικο με τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη. Η ομάδα θέλει βαθμούς. Ενισχύεται με τον σκόρερ της Σαμπανέι, αλλά έχει τρανταχτές απουσίες (Νικολόπουλος, Αγουρίδης, Σιδέρης, Κάρδαρης). Θα χρειαστεί να δώσει σκληρό αγώνα. Διαιτητής ο Φωκάς (Αχαΐας).

 

Η Ζαχάρω μάχεται

Ξέρει να μάχεται ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, αλλά η ομάδα του Τσιλιβή είναι ψηλά στη βαθμολογία και δύσκολη. Θα χρειαστούν οι παίκτες να ξεπεράσουν εαυτούς μεθαύριο. Υπάρχει στις τάξεις των Ζακυνθινών ο περίφημος Λιβέρης, ο σκόρερ Βερνάρδος και δεν συμμαζεύεται. Πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, καθώς η ομάδα του Ντίνου θα παίξει πλήρης. Σφυρίζει ο Κουτσαναστάσης (Μεσσηνίας).

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Τρεις αγώνες έχουν φαβορί αδιαφιλονίκητα στην Α΄ τοπική. Είναι ο Α.Ο. Ξενοφών με τον ουραγό Ν. Κόροιβο, ο Πέλοπας Πύργου με το συνώνυμο του Πελοπίου και ο Αλφειός με το Κουρτέση. Αν εδώ γίνει κάτι άλλο θα θεωρείται μεγάλη γκέλα!

*Παραπέρα υπάρχουν ντέρμπι γειτονικά, ντέρμπι εξουθενωτικά που συναρπάζουν. Με την είσοδο του 2020 ο Αστέρας έχασε τους τρεις ξένους και θα δούμε πλέον πώς θα πορευτεί, ενώ ανοιχτό είναι το παιχνίδι στο Λαντζόι (Ολυμπιάδα-Προοδευτική). Δύσκολο το διπλό στο έμπα της 15ης αγωνιστικής!

 

Η Κ12 της Ηλείας

Πολύ καλή είναι η ομάδα Κ12 της ΕΠΣ Ηλείας. Πέτυχε στη Σπάρτη τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και βάζει θεμέλια για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει πετύχει δέκα γκολ (πέντε ο Τρυφωνόπουλος) κι έπεται συνέχεια…

 

Σε σύγχυση ο Ηλειακός Βαρθολομιού

Γράφαμε χθες για το 5-1 με το οποίο ο Αλφειός επικράτησε στο Βαρθολομιό του Ηλειακού με το σκορ της αγωνιστικής. Μετράει η έκταση του σκορ και μάλιστα με τον γκολκίπερ, Φώτη Βύτανο να περνάει στους διακριθέντες. Η απουσία του Χατζηγιάννη ήταν σημαντική για τα μετόπισθεν της ομάδας του Μιχάλη Καλαρίτη, αλλά το 5-1 ως έκταση σκορ δεν δικαιολογείται.

*Υπάρχουν προβλήματα με τον Μπελεκούκια π.χ. ο οποίος απέχει και είναι σε διένεξη με το συμβούλιο, γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει αποχωρήσει, όπως ο ίδιος επιθυμεί. Απών και ο Ράλλης και συσσωρεύονται τα προβλήματα για την ομάδα του Ηλειακού. Ο Πρόεδρος, Γιάννης Τζήκας, καλείται σε συνεργασία με τους λοιπούς συνεργάτες του να δώσει λύσεις!

 

Ο «Σάβα» στον Αλφειό

Μήλον της έριδος ήταν ο μέσος Δ. Νικολόπουλος του Γουμέρου, πρώην και νυν του Αλφειού. Ερωτοτρόπησε αφότου έφυγε από την Ολυμπιάδα με τρεις-τέσσερις ομάδες και κατέληξε στην ομάδα του Επιταλίου, απ’ όπου τέτοια εποχή πέρσι είχε φύγει για την ομάδα του χωριού του, τον Ολυμπιακό Μυρτιάς. Έπαιξε για πρώτη φορά στο Βαρθολομιό και διακρίθηκε στη δημιουργία. Με τα χρώματα της Ολυμπιάδας φέτος σκόραρε τρεις φορές.

 

Ψηλά το Σκουροχώρι

Νίκησε προχθές στον Αμπελόκαμπο ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου με 3-2 τον Αετό Κέντρου κι έφτασε τους 25 βαθμούς, ισόβαθμος του Εθνικού Γερακίου στην 4η θέση. Μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με σκόρερς τους Τσιτσιρόπουλο, Ρούντα και Σέφα.

*Το παιχνίδι ήταν για την Κυριακή, αλλά είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης διαιτητών! Αρχικά, δηλαδή την Πέμπτη ήταν στο πλάνο, αλλά αργότερα βγήκε, γιατί κανένας δεν είπε στη Διοργανώτρια να ορίζει 13 ματς την Κυριακή το απόγευμα κι ένα μόνο το πρωί. Αυτό δε γινόταν ουδέποτε στην ιστορία του τοπικού ποδοσφαίρου. Η Β΄ τοπική έπαιζε τουλάχιστον πεντέξι πρωινά κι έτσι έβγαιναν μια χαρά τα παιχνιδάκια. Και μη μας πείτε ότι οι παλαιότεροι είχαν λιγότερο μυαλό!

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Θα αρχίσω από τους παρατηρητές διαιτησίας. Εκεί γίνεται μεγάλο παιχνίδι, μετά την οριστική απόφαση της Διοργανώτριας (σωστή κατ’ εμέ) να μην τοποθετηθεί στην Α2 Κατηγορία. Να βγουν και να μάθουμε ποιος κάνει κουμάντο στους ορισμούς. Τέλος η υπομονή. Θα ξεφωνηθούν με τα τερτίπια που κάνουν!

*Κατά τα άλλα ο Ρηγόπουλος (Ασημακόπουλος, Λιάπης) κάνει πρεμιέρα στη Ζάκυνθο, ενώ ο Σταυρόπουλος με Βασιλοπούλου και Δ. Κόρδα πάει Πάτρα σε γυναικείο (Ίκαρος-Καρυάτιδες) και ο Β. Τσάκαλης (Καραμέρος-Καλαμαράς) στη Ζάκυνθο (Πηγαδάκια-Ατρόμητος Πάτρας). Από τους παρατηρητές ο μεν κ. Κυριακάκης στη Σπάρτη, ο δε κ. Σταθόπουλος στην Τρίπολη (Παναρκαδικός-Ρόδος).

*Την Τετάρτη το βράδυ στο κατάστημα του Πάνου Σταθόπουλου είχαμε συγκέντρωση διαιτητών. Τα είπαν με τον Πρόεδρο για το τάλιρο που «έκοψαν» από την ημεραργία. Μία κουβέντα μόνον γι’ αυτό «φτηνοί στα πίτουρα, ακριβοί στ’ αλεύρια»! Καταλάβατε;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος