FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Πρωτιά του Καραλή στην Πάτρα

Ημερομηνία: 09-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέτυχε την καλύτερη επίδοση στο άλμα επί κοντώ και πανηγύρισε στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή τον πρώτο του τίτλο! Του άξιζε του παιδιού, γιατί παλεύει για το καλύτερο χρόνια τώρα. Είχε στον ίσκιο του τον Φιλιππίδη, αλλά φέτος ο αθλητής του Παναθηναϊκού δεν μετέσχε, αν και δήλωσε συμμετοχή. Ο 22χρονος αθλητής του Απόλλωνα Πύργου, ο οποίος προπονείται στην Αθήνα έχει φετινό ρεκόρ 5.70μ.. Επιχείρησε στα 5.72μ. αλλά απέτυχε.

*Αξίζει να σημειωθεί πως ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος, πρώην του Κοροίβου και τώρα του Πανιωνίου ήταν δεύτερος με 5.45μ..

*Ένας άλλος Ηλείος αθλητής, ο Νίκος Καψής με καταγωγή από την Σαλμώνη, που τον ανέδειξε ο Σάκης Καίσαρης και είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και αθλητής της ΑΕΚ, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού ήταν τρίτος πίσω από τον μεγάλο Μίλτο Τεντόγλου.

 

Μαθητευόμενος… μάγος

Ωσάν μαθητευόμενος μάγος έδρασε ο Αθηναίος διαιτητής Βασίλης Στάμος στον αγώνα του Αιγίου. Υπήρξε τέτοια και τόση αγανάκτηση στους παίκτες της Βάρδας, ώστε ο Τσίρκοβιτς με δυσκολία τους συγκρατούσε να μην την… πέσουν στον Αθηναίο ρέφερι. Γι’ αυτό και η σκληρή ανακοίνωση από πλευράς του ηλειακού σωματείου!

*Δεν πρόκειται να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες που είδαμε (με δυσκολία θα λέγαμε), αλλά την απάντηση μόνον ο Αχαιός παρατηρητής διαιτησίας (κ. Τριανταφύλλης) μπορεί να δώσει και οι παράγοντες του ΠΑΟΒ που άλλωστε τοποθετήθηκαν κι όχι ο Βαρούχας που τους βγάζει όλους… λάδι!

*Θα κλείσουμε με τον διαιτητή Βασίλη Στάμο. Φέτος προήχθη στη Β΄ Εθνική. Άρα εμπειρία μηδέν!

 

Στον ουρανό τα Βραχνέικα

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη πέτυχαν τα Βραχνέικα από τότε που πήρε τα ηνία της ομάδας ο Ανδρέας Ζήκος και φιγουράρουν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου (15 γκολ) μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Αχαϊκής, η οποία τρέμει να βγει η ψυχή της! Για να γυρίσουμε στον Διαγόρα πρέπει να προσθέσουμε πως η ομάδα έχει καλό τερματοφύλακα, τον Μπαμπούνη, που ήρθε τον Γενάρη κι έδεσε την άμυνα.

 

Στις καθυστερήσεις

Στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων νίκησε η επίδοξη πρωταθλήτρια του ομίλου, Ζάκυνθος, τον Παλληξουριακό που ήδη έχει υποβιβαστεί, αλλά μάχεται. Οι άνθρωποι του Ληξουρίου, παρά την ταλαιπωρία τους, αφού ταξίδευσαν με καΐκι από την έδρα τους, στάθηκαν καλά στο γήπεδο, ισοφάρισαν στο 84΄  και τότε η Ζάκυνθος είδε τον ουρανό με τ’ άστρα! Της έλειπε και ο Κάρδαρης (είναι δύναμη) και δεν μπορούσε να ιδεί δίχτυα, ενώ είδε το ματς αφ’υψηλού. Το παιχνίδι σφύριξαν Ηλείοι διαιτητές (Τσάκαλης Β., Καραμέρος, Κόρδας).

 

Σωστές οι αλλαγές

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Ο. με τον 9ο Όμιλο έχει χάσει… τη  μπάλα. Νέες αλλαγές στο πρόγραμμα του πολύπαθου 9ου Ομίλου. Όμως οι νέες τροποποιήσεις-αλλαγές είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Λογικό να τελεστούν πρώτα τα εξ αναβολής παιχνίδια και να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα. Αυτό είναι το σωστό… Γι’ αυτό δεν θα το ονομάσει η αφεντιά μου μπάχαλο! Έτσι τα βάζω με τον Πρόεδρο Διοργανώσεων της ΕΠΟ (τον κ. Δανιήλ) που δεν φταίει σε τίποτε, αν η Θύελλα χτυπήθηκε αλύπητα από τον κορωνοϊό και την πανδημία.

 

Επίκεντρο ο Αίας

Έπειτα είναι και εκείνη η απεργία των πλοίων την Πέμπτη που θα ταλαιπωρήσει τα σωματεία. Δηλαδή ο Αίας θα πρέπει να περάσει στην Κυλλήνη την Παρασκευή (!) εφόσον το παιχνίδι γινόταν Τετάρτη στις 5 το απόγευμα. Γιατί το παιχνίδι με το Ληξούρι είναι μια κατηγορία. Η ομάδα καλά το πηγαίνει ως τώρα. Θα είναι όμως καλά, αν νικήσει στο Ληξούρι. Δεν είδατε τι έγινε με τη Ζάκυνθο την περασμένη Κυριακή;

*Και η ομάδα επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος μετάβασης στη Ζάκυνθο, πήγε με πλοιάριο. Με μικρό καράβι που κάνει δρομολόγια τοπικά στην Κεφαλονιά. Και πάλεψε το παιχνίδι στα ίσια και οι φίλοι της Ζακύνθου επεκαλούντο την βοήθεια του αγίου!

 

Ζημιάρα

Ζημιάρα ομάδα το Σκουλικάδο, με 10 παίκτες από το 70΄ κράτησε για πάρτη της την ισοπαλία και πάει να κρατηθεί στην κατηγορία. Αν το κάνει, τότε αξίζει τον θαυμασμό μας.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος