FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Διοργανώνει το «Αθλητικό καλοκαίρι 2021»

Ημερομηνία: 09-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γ.Σ. Αναγέννηση Πύργου για πρώτη φορά θα διοργανώσει το «Αθλητικό καλοκαίρι 2021». Με γνώμονα τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών και αθλητριών, ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ακολουθήσει μια εβδομάδα με επίκεντρο το παιχνίδι.

Η σκέψη διεξαγωγής της αθλητικής δραστηριότητας, προέκυψε από τους διοργανωτές, έχοντας στόχο να προσφέρουν στους νεαρούς μαθητές και μαθήτριες, μέλη ή μη του συλλόγου, μια διαφορετική προσέγγιση των καλοκαιρινών διακοπών.

Η επίβλεψη και προπονητική καθοδήγηση θα γίνει από τους Πτυχιούχους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Αναγέννησης Πύργου, πλαισιωμένους από προσωπικό με εμπειρία στην εκγύμναση μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος κάθε τμήματος θα έχει υπό την επίβλεψή του σταθερό γκρουπ έως 15 αθλητών, βασιζόμενος στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την συμμετοχή του σε ανάλογες δραστηριότητες.

Ο κύριος στόχος είναι η ποιότητα της προπόνησης με βασικό γνώμονα το παιχνίδι και η διασκέδαση των παιδιών κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας δραστηριότητας.

Στο σχεδιασμό του προγράμματος, εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, είναι:

1) Η επίσκεψη σε παραλία του Δήμου Πύργου για μπάνιο και δραστηριότητα στην παραλία

2) Η επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου

3) Ομιλίες από Ψυχολόγο – Διατροφολόγο

Το «Αθλητικό καλοκαίρι 2021» θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και στις αίθουσες που στεγάζεται ο Γ.Σ. Αναγέννηση Πύργου.

Περίοδος δραστηριότητας: 28/06 – 02/07

Από 6 ετών – 14 ετών

Ώρα προσέλευσης: 08:30

Ώρα αποχώρησης: 13:30


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος