FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η ΕΠΣ αρωγός στα σωματεία

Ημερομηνία: 18-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Γ.Γ.Α. έδωσε νέα παράταση, ώστε τα σωματεία να τακτοποιήσουν την αθλητική αναγνώριση, η οποία κρίνεται απαραίτητη για πολλούς και διαφόρους λόγους.

*Επειδή τα σωματεία δεν διαθέτουν τη γνώση, θα πρέπει η ΕΠΣ να έλθει αρωγός και να τα κατευθύνει. Αυτό πρέπει να το κάνει ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Γενικός Γραμματέας, συνεπικουρούμενος από τον Ειδικό Γραμματέα… Δεν είναι μόνον να υπογράφει ο κ. Γενικός.

 

Οι Μικτές

Η ΕΠΟ της… εξυγίανσης ήταν αρκετά προνοητική σε ένα ζήτημα άκρως καίριο. Δεν ξεκίνησε τα πρωταθλήματα των Μικτών ομάδων, γιατί τώρα θα αναγκαζόταν να το διακόψει. Έτσι, αρκετά νωρίς ειδοποίησε τις Ενώσεις πως το πρωτάθλημα θα άρχιζε στο τέλος Γενάρη.

*Πάντως, η δική μας ΠΕΣ δεν είχε ακόμα ξεκινήσει προπονήσεις και τα παιδιά γλίτωσαν την ταλαιπωρία.

 

 

Μπροστάντζα

Το γνώριζα αυτό που ακολουθεί. Σας το γράφω για να ιδείτε πως σκέφτεται η ΕΠΟ. Για το Κύπελλο ζητά από μπροστά την αποζημίωση της διαιτησίας! Έτσι, με έγγραφό της ζήτησε 700 ευρώ για έξοδα διαιτησίας του αγώνα του ΠΑΟ Βάρδας με το Διαβολίτσι. Τώρα, πώς τα υπολογίζουν, αυτοί ξέρουν. Αν ο ΠΑΟΒ προκριθεί τότε θα πληρώσει άλλα τόσα για το ματς με τον Παλληξουριακό.

*Κι όλα αυτά ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με την Αχαϊκή ο ΠΑΟΒ πλήρωσε 900 ευρώ για διαιτησία και τους δύο παρατηρητές (αγώνα και διαιτησίας)!

*Αυτά τραβάνε οι ομάδες Γ΄ Εθνικής χωρίς να κόβουν εισιτήρια λόγω κορονοϊού.

 

Πρώτος ο Πανηλειακός

Όταν λόγω της πανδημίας διακόπηκε το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής βιαίως και εντελώς ξαφνικά, ο Πανηλειακός ήταν πρώτος στη βαθμολογία με 18 βαθμούς. Ήταν μόλις η 6η αγωνιστική και ακολουθούσε στη βαθμολογία η Νίκη με 16 πόντους. Έπονταν Αστέρας και Ξενοφών ισόβαθμοι με 15 βαθμούς. Να δούμε όμως τι γινόταν τριγύρω μας, στις άλλες Ενώσεις της Πελοποννήσου. Η Ηλεία έχει 16 ομάδες.

 

Στη Μεσσηνία η Εράνη

Στη γειτονική μας Μεσσηνία προηγείται με βραχεία κεφαλή η Εράνη Φιλιατρών με 19 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακολουθεί ο Α.Ο. Κυπαρισσίας που προπονεί ο δικός μας, Ηλίας Φωτόπουλος, με αγώνα, ωστόσο, λιγότερο. Ο Α.Ο.Κ. έχει κάνει το ρεπό του, γιατί η Α΄ Μεσσηνίας είχε λειψές ομάδες (17) και βρίσκεται στην 7η αγωνιστική. Η ομάδα της Κυπαρισσίας έχει 18 βαθμούς.

 

Η Αχαΐα δύο ομίλους

Η γειτονική μας Αχαΐα έχει δύο ομίλους στην Α΄ τοπική. Στον 1ο Όμιλο προηγείται ο Ριόλος με 18 βαθμούς σε 6 αγώνες και ακολουθεί ο Πήγασος Μπεγουλακίου με 16 βαθμούς.

Στον Β΄ Όμιλο είναι πρώτος ο Α.Ο. Πάτραι με 18 βαθμούς και ακολουθεί η Νίκη Προαστείου με 16, ενώ έπεται ο Αετός Ρίου με 15. Κάθε όμιλος έχει από 14 ομάδες, ήτοι σύνολο 28 στην Α΄ Κατηγορία.

*Αύριο θα συνεχίσουμε με τις άλλες Ενώσεις της Πελοποννήσου.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος