FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αποσπάστηκε ο Ιάλυσος Ρόδου!

Ημερομηνία: 06-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εξαφανίστηκε ο Ιάλυσος Ρόδου μετά τη νίκη του στο τοπικό ντέρμπι με το Φοίβο. Έχει πάρει αέρα επτά πόντων κι αν δεν τον κωλώσει η «Μπάρτσα» την ερχόμενη Κυριακή, θα κάνει άλμα τίτλου! Εντυπωσιακή η νέα αποτυχία του Διαγόρα, ο οποίος άφησε πόντους απέναντι στο Ριόλο. Μιλάμε για το Διαγόρα της Ρόδου, που μεσοβδόμαδα άλλαξε προπονητή, δίνοντας τα «κλειδιά» στο Ρουτζιέρη.

*Αν ψάχνουμε για κάτι εντυπωσιακό την έκτη αγωνιστική, αυτό είναι το 3-0 με το οποίο ο Αχαρναϊκός «καθάρισε» τον Αστέρα. Εντυπωσιακή ήττα ως προς την έκτασή της, γιατί αν λογιζόταν ντέρμπι και πάλι οι Μενιδιάτες είχαν την πρώτη τύχη. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες.

 

Του «στέρησαν» πέναλτι

Ο Παμβουπρασιακός, μετά το 1-1 με τους… πασάδες του Αιγίου φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του 6ου Ομίλου κι αν ο Ξηρογιάννης έδινε το πέναλτι-μαρς, στα μέσα του α΄ ημιχρόνου, τότε θα μιλούσαμε για μια δίκαιη νίκη που έγινε μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Ακόμη-ακόμη, αν ο 16χρονος Παπαλάμπρος, που έπαιξε για πρώτη φορά, ήταν ψύχραιμος και έκανε το γκολ στο 95΄, τότε θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα.

 

Μάλιστα, αυτή ήταν Νίκη!

Πολύ μεγάλη, ιστορική, απλησίαστη η επιτυχία της Νίκης Τραγανού, που δάμασε στις καθυστερήσεις του αγώνα την ομάδα της Ραφήνας. Μάλιστα, η νίκη ήρθε με ανατροπή στο σκορ, πράγμα που ενθουσίασε τους Τραγαναίους, αλλά ουδέτερους φίλους του ποδοσφαίρου που είδαν το παιχνίδι! Ο Κορίνθιος ρέφερι Ρούτσης είχε την έμπνευση να ανακαλύψει πέναλτι σε ένα συνωστισμό παικτών και να αδικήσει έτσι πρώτα τον εαυτό του και μετά την ομάδα της Νίκης.

*Ευτύχησε όμως να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα και να πάρει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτό τρέλανε τον κόσμο που κατέκλυσε την κερκίδα. Μορφή του αγώνα ο Γεωργιόπουλος που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος και αποδείχτηκε γουρλής.

*Ντιαλό Σο, Γαργαρώνης, Ακασού, Καλογερόπουλος ήταν ιδιαίτερα διακριθέντες, ενώ όλοι έκαναν κατάθεση ψυχής. Στον πάγκο ήταν και οι Σκοζάι, Λαμπρόπουλος, Ζαχαρής, Ανδριόπουλος, ενώ ο Τσαμπίκος εξακολουθεί τραυματίας.

 

Δεν μπήκαν στο γήπεδο

Πέρυσι είχαν χάσει οι ερυθρόλευκοι ελέω διαιτησίας (Κακριδής-δεν ξεχνώ) στα Βραχνέικα. Φέτος χάσανε, γιατί δεν παίξανε. Τι του φταίει; Όποιος βρει αμειφθήσεται… Ένα γκολ πάλι από τον Γεωργαντόπουλο και τέλος. Ο νεοσύλλεκτος ρέφερι Αυγερινός (Αρκαδίας) δεν είχε θέμα. Δεν είχε φάση. Πλήρωσε ο Πανηλειακός την απουσία του Μπαρμπαρούση. Αυτό ήταν φανερό. Για την ώρα στο τμήμα επικρατεί ηρεμία, αφού τα είπαν διοικούντες και παίκτες μετά το ματς. Άοπλοι στο Μενίδι.

*Στο Μενίδι δεν υπήρξε καμία μάχη. Ώσπου να καταλάβουν πού βρίσκονται οι «βυσσινί» είχαν δεχτεί τρία γκολ. Από τους νεοαποκτηθέντες ξένους δεν έπαιξε κανένας! Αιτιολογία, δεν βγήκαν τα δελτία. Μη μας λέτε όμως διάφορα ότι πάμε πάνοπλοι. Άοπλοι πήγαν κι έχασαν!

 

Πρώτη ήττα για Σαβάλια

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων «δοκίμασε» την πρώτη φετινή ήττα και μάλιστα στο γήπεδό του από τον Αίαντα (1-2). Για τους γηπεδούχους ήταν ένα σοκ η ήττα αυτή, καθώς δεν μπόρεσαν ούτε να ισοφαρίσουν με το χαμένο πέναλτι του Χοτζάι.

*Προαναγγέλλοντας το παιχνίδι θεωρήσαμε ακλόνητο άσο στα Σαβάλια και αυτό, γιατί πιστεύαμε πως οι νεοαποκτηθέντες του Αίαντα, δεν ήταν έτοιμοι. Άλλωστε ο Αίας είχε πέντε σερί ήττες. Για του λόγου το αληθές, ο Μπράβος μπήκε στο 63΄, ο Ζώντος στο 80΄ και μόνον ο Μπελεκούκιας από την αρχή, άλλωστε είχε πάει στο Γεράκι και ψιλοπροπονιόταν.

*Ούτως ή άλλως είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον Αίαντα και το Δημήτρη Διαμαντόπουλο, που ανοίγει το δρόμο για παραμονή στον πολύπαθο σύλλογο της Γαστούνης.

 

Ο Μπούτσι

Σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων είναι ο Μπούτσι. Στο παιχνίδι με τον Αίαντα σκόραρε, ενώ κέρδισε και το πέναλτι. Ο παίκτης ήδη έχει πετύχει τρία γκολ και θυμίζουμε ότι δοκιμάστηκε από τον Πανηλειακό και ήταν ο ένας και μοναδικός παίκτης που απέκτησαν τα Σαβάλια, τα οποία μόλις προχτές πήραν τον Γιώργο Γιαννακόπουλο από τη Νίκη Τραγανού και  δανεικό από τον Αστέρα το νεαρό Αθανασούλη.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος