FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Δικαιώθηκε η προσπάθειά μας»

Ημερομηνία: 06-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός της Νίκης μίλησε για το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα

 

Η Νίκη Τραγανού πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας. Μια νίκη που αποτελεί δικαίωση για όλους στην ομάδα. Για τη Διοίκηση που έκανε μεγάλες προσπάθειες μέχρι  το τέλος σχεδόν της μεταγραφικής περιόδου να ενισχύσει την ομάδα και να την κάνει πιο ανταγωνιστική, για τον προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο που δουλεύει πολύ, δοκιμάζει πράγματα, αλλάζει σχήματα, ψάχνει να βρει το καλύτερο με το υλικό που έχει στα χέρια του και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στη Γ΄ Εθνική, τα δίνουν όλα για να παίρνει βαθμούς η  Νίκη και να κάνει μια-αν μη τι άλλο- αξιοπρεπή πορεία στην πρώτη της συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική.

Ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τη μεγάλη πρώτη νίκη επί της Θύελλας Ραφήνας, κάνοντας λόγο για δικαίωση της προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να το κερδίσουμε. Από την αρχή ως το τέλος προσπαθήσαμε πολύ και δικαιώθηκε αυτή η προσπάθεια των παιδιών. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και καταφέραμε, πλην της φάσης του πέναλτι, να μην απειληθούμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά πολύ γρήγορα ισοφαρίσαμε. Θέλαμε στο ημίχρονο να πάμε τουλάχιστον με την ισοπαλία. Στο β΄ μέρος, μετά το 65΄ κάναμε μια αλλαγή στη διάταξη, ρισκάραμε επιθετικά, χωρίς να πειράξουμε την αμυντική λειτουργία, κάναμε φάσεις και στο τέλος πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, οι περισσότεροι από τους παίκτες μου δεν έχουν αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία τους. Είμαστε ακόμα ζωντανοί…», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος προπονητής.

«Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί»

Στην ερώτησή μας, κατά πόσο έχουν συμβάλει οι μεταγραφές στην αλλαγή της εικόνας, ο Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε: «Έχουμε βελτιωθεί αγωνιστικά αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση και πλέον σχεδιάζουμε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Όσο για το μέλλον της Νίκης στην κατηγορία, ο Ηλείος τεχνικός δεν θέλησε να πει μεγάλες κουβέντες, δεν το συνηθίζει άλλωστε: «Δεν αλλάζει κάτι, ήταν η πρώτη μας νίκη, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας. Όπως πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως είμαστε δύο ματς αήττητοι. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, διάθεση να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

Χωρίς Βατσή στη Ρόδο

Επόμενος αντίπαλος για τη Νίκη, ο Φοίβος Κρεμαστής στη Ρόδο. Άλλο ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι «μπλε» του Τραγανού θα παραταχθούν χωρίς τον Λευτέρη Βατσή που συμπλήρωσε κάρτες και τον τραυματία Τσαμπίκο Στάτη, που αναμένεται να επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες. Εξάλλου, αύριο Τετάρτη στην Αθήνα θα χειρουργηθεί ο Στάθης Κολοτούρος στο τραυματισμένο του γόνατο. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Παρασκευή για τη Ρόδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος