FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει η πτέρυγα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας την ερχόμενη Δευτέρα

Ημερομηνία: 12-05-2023 | Συντάκτης:

Στην τελική ευθεία οι έλεγχοι εντός του κτιρίου και οι παρεμβάσεις πέριξ του χώρου

-Αυτοψία από τον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη για τις τελευταίες λεπτομέρειες και συνεργασία με Διοικητή ΓΝ Ηλείας Σπ. Πολίτη

Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την έναρξη λειτουργίας της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου, σύμφωνα με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει δια στόματος του Δημάρχου Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη την περασμένη εβδομάδα στην Αμαλιάδα.

Ο κ. Λυμπέρης και ο κ. Καρβέλης είχαν συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και με εντολή του δεύτερου η πτέρυγα, στην οποία θα λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, θα ανοίξει κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα.

Ήδη γίνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Ήλιδας, ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Οι παρεμβάσεις

Το πρωί της Πέμπτης ο κ. Λυμπέρης επισκέφθηκε τον χώρο και έκανε αυτοψία, παρουσία και των εργολάβων, ενώ είχε συνεργασία με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Σπύρο Πολίτη και την αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Αμαλιάδας κα Μαρία Μπαχού.

Σε ότι αφορά το ισόγειο της πτέρυγας, όπου θα απευθύνονται από την Δευτέρα όλοι οι ασθενείς για τα επείγοντα περιστατικά, πραγματοποιούνται οι τελευταίοι έλεγχοι, ενώ έχει δοθεί βαρύτητα στην διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Συνεργεία του δήμου προχωρούν σε καθαρισμούς και απομάκρυνση χορταριών πέριξ του κτιρίου της πτέρυγας, ενώ γίνεται ουσιαστική παρέμβαση σε τμήμα του δρόμου το οποίο θα διατεθεί για την στάθμευση των οχημάτων, ώστε ο προαύλιος χώρος να είναι αποκλειστικά διαθέσιμος για την στάση και στάθμευση των ασθενοφόρων, ενώ προχωρούν και οι απαιτούμενες διαγραμμίσεις, σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις που έχει δώσει ο κ. Καρβέλης.

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου καθώς και η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, ώστε το πρωί της Δευτέρας να είναι λειτουργικό και με την μεταφορά των γιατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος