FOLLOW US: facebook twitter

Αναγέννηση Πύργου: Επιτυχίες σε Διασυλλογικό Κ16 και Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα

Ημερομηνία: 12-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 Δυτικής Ελλάδας διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα και οι αθλητές της Αναγέννησης Πύργου υπό την καθοδήγηση του Θανάση Παπαγρηγορίου είχαν πολύ υψηλές επιδόσεις.

Η Πέππα Πελαγία κατετάγη 1η στον ακοντισμό με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα έως τώρα με 37.50μ. και 2η στα 80 εμπ. με 12”95, αν και ασχολείται με τα σύνθετα αγωνίσματα (έξαθλο και έπταθλο).

Ο Καπελιώτης Θεόδωρος ήταν 1ος στο μήκος με 6μ. (είχε κερδίσει και τους μεγαλύτερους του παίδες την προηγούμενη εβδομάδα με 6.15μ.), και 2ος με υψηλή επίσης επίδοση στα 80μ. με 9″.74.

Η Αντίοχου Μαρία 1η στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια, αντιμετώπισε προβλήματα κατά την διάρκεια της κούρσας αλλά επέμεινε και την τερμάτισε με πόνους πάρα το γεγονός ότι της ζητήθηκε να εγκαταλείψει την κούρσα.

Πολύ καλά στάθηκαν επίσης στον αγώνα ο Παναγιωτόπουλος Βασίλης στα 80μ. και στο μήκος, παρότι έχει αρκετό διάστημα που έχει σταματήσει τις προπονήσεις. Καθώς και ο Καυκάς Σπύρος, παρότι ήρθε στο στάδιο πριν μία εβδομάδα, έτρεξε 1000μ. στα 3΄16΄΄ και αν συνεχίσει θα εξελιχθεί σε πολύ καλό αθλητή.

Θετική η εμφάνιση και των αθλητών -τριών που συμμετείχαν για την εμπειρία μιας και είναι της κατηγορίας Κ14. Ο Σταθόπουλος Γιώργος στα 1000μ., και στα 80μ. η Μαριλένα Κύτταρη και Κουτσουνά Κατερίνα.

Ασημένιο στο Πανελλήνιο Σχολικό ο Παναγιωτακόπουλος

Εξάλλου, μεγάλες επιτυχίες είχε η Αναγέννηση και στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 4-5 Μαΐου στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Τρεις αθλητές της μπήκαν στην οκτάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στο δέκαθλο. Ο Παναγιωτακόπουλος Νίκος ήταν 2ος και πήρε το αργυρό μετάλλιο με 5.829 βαθμούς. Ο Παπαναγόπουλος Στέφανος 4ος με 5.421 βαθμούς (για λίγο έχασε το χάλκινο μετάλλιο). Ο Πέππας Γιώργος 7ος με 5.158 βαθμούς. Αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία να έχεις ένα μετάλλιο και 3 αθλητές στην οκτάδα Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε σύνολο 16 συμμετεχόντων απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Αναγέννηση συνεχίζει με το Διασυλλογικό Κ20 και σύνθετων αγωνισμάτων Κ16 το προσεχές Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στην Πάτρα και επόμενος μεγάλος σταθμός του συλλόγου το Πανελλήνιο συνθέτων Κ20 και Κ16 στις 10-11 Ιουνίου στις Σέρρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος