FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή πρόσκληση από την ΑΝΟΛ για το σχεδιασμό του νέου Leader

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:

Η Αναπτυξιακή Ολυμπίας ΑΑΕ ΟΤΑ στο πλαίσιο της ανοικτής διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου LEADER στην Π.Ε. Ηλείας για την περίοδο 2023-2027, ενδιαφέρεται για την ενεργοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της περιοχής οι οποίες θα συμβάλλουν θετικά με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στην διαμόρφωση μιας ρεαλιστικής και καινοτόμου πρότασης που θα υποβληθεί για έγκριση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στα πλαίσια αυτά απευθύνουμε Ανοικτή Πρόσκληση προς όλους τους παραγωγικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς φορείς της περιοχής να συμβάλλουν δημιουργικά, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί ένα καινοτόμο  Πρόγραμμα που θα απαντά στις σύγχρονες ανάγκες και θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Νομού. Ένα Πρόγραμμα με δράσεις που με μικρό Προϋπολογισμό, μπορούν να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην ανάπτυξη.

Στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Ολυμπίας (www.anol.gr) είναι αναρτημένο πληροφοριακό υλικό για τις κατευθύνσεις του νέου Προγράμματος και φόρμα συμμετοχής στη διαβούλευση.

Παράλληλα σε συνέχεια των προγραμματισμένων συναντήσεων σε όλους τους δήμους του Νομού στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε:

Την Τετάρτη  08-03-23 ώρα 18.00 μ.μ στο  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  Κρεστένων  (Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων)

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τα στελέχη της εταιρείας Βασίλη Φάμελο, ή Αναστασία Γκαβού ή Νίκο Θεοφιλόπουλο, στο τηλ. 2625024990


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος