FOLLOW US: facebook twitter

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Διονύσης Μπέλτσος: «Η δημοτική αρχή Πύργου απέτυχε να αντιμετωπίσει και τα απολύτως αναγκαία…»

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4398″ img_size=”full”][vc_column_text]Την απόφαση του, να αποχωρήσει από την παράταξη «Σύγχρονος Πύργος» και να παραμείνει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, ανακοίνωσε με έγγραφη επιστολή του, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά, ο πρώην αντιδήμαρχος Διονύσης Μπέλτσος.

Ο κ. Μπέλτσος, που κατά γενική ομολογία, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους αντιδημάρχους του Δήμου καθώς ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα των απορριμμάτων και κυρίως της ανακύκλωσης πετυχαίνοντας τους υψηλούς στόχους που είχε θέσει, είχε παραιτηθεί τον Οκτώβριο του 2017 από τις θέσεις που κατείχε (αντιδήμαρχος, πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και άλλες επιτροπές που είχε ορισθεί) φανερά ενοχλημένος και πικραμένος από την αντιμετώπιση που είχε από μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Στις λίγες σειρές της επιστολής παραίτησης του από την παράταξη Λιατσή, ο κ. Μπέλτσος ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι απέτυχε να αντιμετωπίσει και τα απολύτως αναγκαία… Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή, σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από την Παράταξη ‘Σύγχρονος Πύργος’ και σας ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω να συμμετέχω στο Δημοτικό  Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Δυστυχώς αποδείχθηκε, ότι  πέραν του λανθασμένου τρόπου διαχείρισης σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν τον Δήμο μας και της έλλειψης οράματος και σωστού σχεδιασμού , τα οποία σας είχα επισημάνει επανειλημμένως τόσο κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος , όσο και μετά την παραίτηση μου, η Δημοτική Αρχή απέτυχε να αντιμετωπίσει και τα απολύτως αναγκαία…».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot