FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Αίας Γαστούνης 1-1: Στάση στο Επιτάλιο!

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το παιχνίδι στο Επιτάλιο.

 

Ο ψυχωμένος Αλφειός «μπλόκαρε» τον ισχυρό Αίαντα

 

Αλφειός και Αίας Γαστούνης έμειναν στο 1-1 χθες στο Επιτάλιο, στο μεγάλο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στην Α1 DEDALOS SECURITY. Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου είναι 4 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Δόξα, ενώ ο Αλφειός του Κώστα Μπακάλη είναι στο -4 από τις θέσεις των πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με κεφαλιά του Τριανταφύλλη, από σέντρα ακριβείας του Νικολόπουλου. Ο Αίας προσπάθησε να απαντήσει και στο 18΄ το σουτ του Μπατζακόπουλου πέρασε  άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε αυτό του Πρίφτη στο 21΄. Λίγο μετά ο Δούλος βρέθηκε σε θέση για γκολ, πλάσαρε, αλλά ο Τσάμπρας απέκρουσε και στην τελευταία φάση του α΄ μέρους, στο 45΄,  το απευθείας φάουλ του Χατζηαράπη έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Αίας έγινε πιο επιθετικός και αφού απείλησε στο 58΄ με ένα σουτ του Καράμπελα άουτ, στο 60΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, δεν αστόχησε και με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χατζηαράπη, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στη συνέχεια για το 1-2, είχαν δοκάρι με τον Καράμπελα στο 70΄ και στο 78΄ σε φάση διαρκείας και διαδοχικά σουτ των παικτών του Αίαντα, απομάκρυναν οι παίκτες του Αλφειού. Η τελευταία καλή φάση ήταν για τον Αλφειό στις καθυστερήσεις, με το Νικολόπουλο να εκτελεί φάουλ και τον Μάζη να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Αλφειός: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Καλαντζής (85′ Δρογγίτης), Μανέτας, Κωτσάκης, Τεκερλέκης, Μάζης (90+΄ Ζορμπάς), Αβραμόπουλος, Τριανταφύλλης (75΄ Πεσκελίδης), Νικολόπουλος, Πρίφτης (64΄ Αγριδιώτης).

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος, Χατζηαράπης, Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος (80΄ Βράπι), Σταθάτος, Δούλος, Καράμπελας, Γκίνης, Μπατζακόπουλος (80΄ Μπουρούκης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος