FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Κουρτέσι 1-0: Συνεχίζει να κερδίζει

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού νίκησε και τον μαχητικό ΑΠΟ Κουρτεσίου με 1-0 και έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας σε τροχιά πλέι-οφ. Ο ΑΠΟΚ πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Κολοτούρο, μόλις στο 2′ και στο 6΄ ο Γεωργιόπουλος έκανε από καλή θέση ψηλοκρεμαστό πλασέ άουτ. Στο 10΄ από γύρισμα του Βατσή στο ύψος του πέναλτι, ο Δημήτρης Κολοτούρος πλάσαρε άουτ. Ώσπου στο 14΄ ο Φώτης Καλογερόπουλος με μακρινό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Στο 46΄, από κοντά ο Γεωργιόπουλος έκανε την κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Τριχάς και αμέσως μετά ο Καλογερόπουλος πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Το Κουρτέσι στο 60΄ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Ντίνος Καπώνης βρέθηκε τετ-α-τετ, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε ο Αντωνόπουλος σε κόρνερ. Ακολούθησε μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη με τον Βατσή να σουτάρει από τη μικρή περιοχή, πάνω από τα δοκάρια! Στο 70΄ πλασέ του Δ. Κολοτούρου, απέκρουσε ο Τριχάς και στο 75΄ σε γύρισμα του Γκούσκου, ο Βατσής έδιωξε πάνω από τη γραμμή.

Στο 80΄ ο Γεωργιόπουλος πάσαρε στο Νίκο Κολοτούρο, ο οποίος είχε πλασέ άουτ και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (70΄ Δ. Κασσιανός), Σαραντούλιας, Γκρίλλας (75΄ Βουρτσάνης), Καλογερόπουλος, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (90′ Ι. Κασσιανός).

Κουρτέσι: Τριχάς, Μητρόπουλος, Καραχάλιος, Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Αντωνόπουλος (58΄ Γκούσκος), Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης (80΄ Α. Σπ. Καπώνης), Κόσκορης (70΄ Τσιχλιάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος