FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Πέλοπας 2-1: Σταθερά τρίτος ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 27-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών, χωρίς τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, που ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, ξεπέρασε το εμπόδιο του Πέλοπα Πύργου στην Κρέστενα (2-1) και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πέλοπας είναι στην 8η θέση σε ισοβαθμία με την Προοδευτική και τον Ηλειακό.

Ο Ξενοφών μπήκε δυνατά και μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπακατσέλος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε ο Μικελόπουλος. Στο 14΄ η ομάδα του Ντέγιαν Μιλοσέσκι άνοιξε το σκορ με το νεοαποκτηθέντα Βαγγέλη Διονυσόπουλο, ύστερα από πλασέ του Χαραλαμπόπουλου μέσα από την περιοχή και απόκρουση του Μικελόπουλου. Ο Ξενοφών πίεσε για το 2-0 και στο 45΄ αυτό έγινε, όταν ο Μπακατσέλος έπιασε δυνατό σουτ από 25 μέτρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πέλοπας, ήταν καλός στο β΄ ημίχρονο και μείωσε στο 55΄ με κεφαλιά του Ντίνου Δημητρόπουλου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Ξενοφών: Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Αναμουρλίδης, Κολόκας (46΄ λ.τρ. Θεοχαρόπουλος), Μιλοσέσκι (49΄ λ.τρ. Π. Κουτσογιαννάκης), Διονυσόπουλος (90΄ Πλατανίτης), Χαραλαμπόπουλος, Μπατζάκας (55΄ Θ. Κωνσταντόπουλος), Φερεκίδης, Μπακατσέλος.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Βασιλόπουλος, Πότκα (72΄ Καλαθάς), Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος (86΄ Μπουλούτας), Δαβουρλής (31΄ λ.τρ. Δημητρόπουλος), Γεωργίου, Δ. Πλατής, Κανελλόπουλος, Αστερόπουλος, Παπαδάτος (58΄ Μπαχούρος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος