FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Γαβριλόπουλος: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι-Σε δύο εβδομάδες θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο»

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας πάλεψε υπό αντίξοες συνθήκες κόντρα στον Πανιώνιο, με απουσίες βασικών παικτών όπως του Σταθάτου και του Ρίλντι και με τον Τριανταφυλλόπουλο να προέρχεται από τραυματισμό, και γνώρισε την ήττα την Κυριακή με 0-2.

Ο τεχνικός του Αίαντα, Αλέξης Γαβριλόπουλος, μιλώντας στον συνάδελφο Παναγιώτη Μάλλιο, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως ο Αίας δεν διαχειρίστηκε καλά το ματς, ενώ οι απουσίες έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους. Ο 41χρονος προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι… Στο τακτικό κομμάτι σταθήκαμε αρκετά καλά, αλλά στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας και στο να προβληματίσουμε τον αντίπαλο όπως έπρεπε, βάσει των καιρικών συνθηκών και του γηπέδου, δεν ήμασταν όσο έξυπνοι θα έπρεπε.

Όταν παίζεις με έναν τέτοιον αντίπαλο και βρεθείς να παίζεις και με παίκτη λιγότερο, δεν μπορείς να πάρεις κάτι από αυτό το παιχνίδι και πέραν αυτού, δυστυχώς για μας, με το περιορισμένο ρόστερ που έχουμε, μείναμε και με λιγότερους παίκτες για την συνέχεια, με τον τραυματισμό του Ρίλντι και την αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου. Κι έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας με Ιάλυσο, Παναργειακό και Ερμιονίδα, που είναι κομβικά και θα κρίνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μέσα σε δύο εβδομάδες θεωρώ πως θα έχει ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο στον όμιλο…

Αν σήμερα είχαμε λίγο καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού ή αν δεν είχαμε αυτές τις πολύ σημαντικές απουσίες, μας έλειπε ένας ποδοσφαιριστής που από τα πόδια του έχουν δημιουργηθεί τα περισσότερα καλά πράγματα στον επιθετικό τομέα, όπως ο Σταθάτος, όταν βγαίνει ο βασικός στόπερ και μπαίνει ανέτοιμος ο άλλος στόπερ, είναι προβλήματα που δεν είναι εύκολα να τα διαχειριστείς».

Ο Αίας το προσεχές Σάββατο πάει στη Ρόδο να παίξει με τον Ιάλυσο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος