FOLLOW US: facebook twitter

Φιλαθλητικός: Στο βάθρο η Κληρονόμου στην Άμφισσα -Εξαιρετικός ο Τσαούσης

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκίνημα της σεζόν στην ποδηλασία και ήδη τα πρώτα καλά αποτελέσματα άρχισαν να διαφαίνονται. Το ανανεωμένο ρόστερ του Φιλαθλητικού στην ποδηλασία ήδη είχε τις πρώτες του συμμετοχές σε αγώνες και ήδη είχαμε τα πρώτα βάθρα και επιτυχίες

. Πιο σημαντική η 4η θέση και η παρουσία στο βάθρο των απονομών της αθλήτριας του συλλόγου, Γεωργίας Κληρονόμου, στον πρόσφατο 2ο Γύρο Άμφισσας μετά από εξαιρετική εμφάνιση παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο αγώνας αυτός που διεξήχθη για 2η χρονιά συγκέντρωσε την αφρόκρεμα της ελληνικής ποδηλασίας, ήταν ιδιαίτερα επίπονος καθότι οι αθλητές είχαν να διανύσουν 120 χλμ. με 2000 περίπου θετικά υψομετρικά κάτω από αντίξοες συνθήκες βροχής και αέρα.

Η Γεωργία Κληρονόμου έδειξε από νωρίς ότι πίστευε στην διάκριση και με ιδιαίτερο ζήλο και επιμονή τερμάτισε στην 4η θέση της κατηγορίας της δείχνοντας ότι η χρονιά της ανήκει. Μια άλλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία είναι η παρουσία του νέου αθλητή του συλλόγου, Ηλία Τσαούση, στο GRAN FONDO “AIGEAS”.

Πρόκειται για νέο αθλητή στον σύλλογο, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των ΜΑΣΤΕΡΣ Α και φορώντας για πρώτη φορά την πορτοκαλί φανέλα του Φιλαθλητικού εκπροσώπησε το σωματείο σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Το αποτέλεσμα ήταν καλό αφού κατάφερε ένα καλό πλασάρισμα στην κατάταξη κάτι που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος