FOLLOW US: facebook twitter

Α. Τρυφωνόπουλος: «Όσο υπάρχουν ελπίδες, θα παλεύουμε»

Ημερομηνία: 07-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν χάνει την πίστη του στην παραμονή ο τεχνικός του Πανηλειακού

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός ηττήθηκε στον «τελικό» με το Πάτραι στα «Προσφυγικά» και οι ελπίδες του για παραμονή στην Γ΄ Εθνική, μειώθηκαν πολύ. Βρίσκεται στο -5 από την προνομιούχο 8η θέση και θα πρέπει στα 9 εναπομείναντα ματς να πετύχει 5 νίκες στην έδρα του (5 στα 5) και να πάρει κάποιους βαθμούς και εκτός έδρας για να σωθεί, γεγονός που φαντάζει πολύ δύσκολο. Ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, πάντως, δεν χάνει την πίστη του, και τονίζει σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», πως όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, ο Πανηλειακός θα παλεύει.

«Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε φάσεις και αδίκως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο β΄ μέρος ισοφαρίσαμε, πιέσαμε για το νικητήριο γκολ, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω τον βαθμό. Πλέον είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αναφορικά με την παραμονή, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες και ελπίδες παραμονής είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε. Εξαρτάται εν μέρει και από εμάς η παραμονή στην κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε το 5 στα 5 στην έδρα μας και αν μας ευνοήσουν και κάποια αποτελέσματα, όλα γίνονται», τόνισε ο 46χρονος προπονητής.

Στην παρατήρησή μας πως ο Πανηλειακός έχει χάσει 9 βαθμούς από τις τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, ο Ανδρέας Τρυφωνόπουλος απάντησε: «Περάσαμε μια χρονική περίοδο με τις αποχωρήσεις παικτών και τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα και δεν είχαμε συνοχή και ομοιογένεια σαν ομάδα. Πειραματιζόμασταν κάθε Κυριακή αναφορικά με το σχήμα της ομάδας. Πλέον ξέρουμε ποιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν και τι μπορούμε να περιμένουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε ματς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Την Κυριακή με Πυλί

Η επόμενη (18η) αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο, επειδή την Τετάρτη 15 Μαρτίου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, ωστόσο ο Πανηλειακός πιθανότατα θα παίξει στις 11 το πρωί της Κυριακής με τον Α.Ο. Πυλίου Κω, καθώς η νησιωτική ομάδα δίνει αύριο, Τετάρτη, το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο και ζήτησε το ματς με τον Πανηλειακό να γίνει την Κυριακή.

Στα αγωνιστικά, τιμωρημένοι δεν υπάρχουν, αλλά είναι τραυματίας ο Γιώργος Λούσκος, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο ματς με το Πάτραι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος