FOLLOW US: facebook twitter

Αιτήσεις για φύλαξη μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 14-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

paidikoi-stathmoi

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Πύργου, (οι τρείς Π.Σ. της πόλης του Πύργου, ο Π.Σ. Επιταλίου και ο Π.Σ Καράτουλα) συνεχίζουν την ένταξή τους στην δράση της Ε.Ε.Τ.Α.Α  Α.Ε «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»  για την σχολική χρονιά  2016 –2017 και καλούν όλες τις ενδιαφερόμενες μητέρες προνηπίων (ηλικίας 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο), εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενες, άνεργες, εργαζόμενες στον πρωτογενή τομέα κ.λ.π. να τύχουν των ευεργετικών προνομίων της δράσης της ΕΕΤΑΑ ΑΕ  που έχει κυρίως να κάνει με την δωρεάν φοίτηση και σίτιση των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Πύργου και να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής και τα προβλεπόμενα δικαιολογητικάαπό 12/7/2016 έως και 29/07/2016.

Όσον αφορά στην υποβολή της αίτησης και την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, το διοικητικό προσωπικό του τμήματος των  Παιδικών Σταθμών θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στις δικαιούμενες μητέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στο γραφείο του Τμήματος των Παιδικών Σταθμών: στη διεύθυνση Γυμνασιάρχου Δούκα και Κονδύλη και στο τηλέφωνο 26210-31931 / ώρες 8:00-14:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος