FOLLOW US: facebook twitter

Οι «String Demons» έκαναν και πάλι την ανατροπή!

Ημερομηνία: 14-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

string-demons-zaxarw3

Εξαιρετική εμφάνιση στη Ζαχάρω με πολύχρωμες μουσικές-  Συμμετοχή – έκπληξη στο ίδιο stage για μαθητές του ωδείου  «Piano & Music» που καταχειροκροτήθηκαν

Τους ανατρεπτικούς  «String Demons» σε ένα ασυνήθιστος πάντρεμα μουσικών και οργάνων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές στο διαμορφωμένο χώρο του προαυλίου στο γυμνάσιο της Ζαχάρως  τη Δευτέρα το βράδυ, σε μια μοναδική συναυλία που ξεσήκωσε κυρίως το νεανικό κοινό που κατέκλυσε το χώρο.

string-demons-zaxarw4

Ο  βιολοντσελίστας Κωνσταντίνος Μπουντούνης και η βιολονίστα Λυδία Μπουντούνη, τα δύο  ταλαντούχα αδέλφια που απαρτίζουν το συγκρότημα των  «String Demons» και έχουν αγαπηθεί για τα τραγούδια τους και τις μουσικές τους, ήταν προσκεκλημένοι του ωδείου Ζαχάρως «Piano & Music» και προσωπικά του Χρήστου Τσατσαμπά, χάρισαν ένα απίστευτο μουσικό δίωρο στο κοινό. Με το γνωστό τους παίξιμο, με βάση τα έγχορδα, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια, ενώ ο Κων/νος άριστος περφόμερ, έπαιζε, τραγουδούσε, έκανε χιούμορ, επικοινωνούσε με τον κόσμο και τον έκανε να συμμετέχει με τον τρόπο του!

string-demons-zaxarw5

Η συναυλία ωστόσο ξεκίνησε με την εμφάνιση μαθητών του Ωδείου που έπαιξαν κλασικά κυρίως κομμάτια και έκλεψαν τις εντυπώσεις με το ταλέντο τους και την προετοιμασία τους γι αυτή την εμφάνιση που πραγματικά ήταν άριστη! Η ευκαιρία που δόθηκε στους μαθητές του Ωδείου  να εμφανιστούν στο ίδιο stage με τους  «String Demons, τους χάρισε τον αέρα του «επαγγελματία» και σίγουρα άνοιξε το δρόμο για την περαιτέρω μουσική τους εξέλιξη. Στην συνέχεια δύο νεαρές σοπράνο, η Έλενα Κωνσταντά και η Έφη Παπαδοπούλου που κατάγονται από την Ηλεία, με την λυρική φωνή τους απέδωσαν εξαιρετικά κομμάτια σε διασκευές από το κλασικό ρεπερτόριο και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

string-demons-zaxarw

Την σκυτάλη πήραν μετά οι  String Demons, απογειώνοντας τη συναυλία, όπου έπαιξαν πολύ ξεχωριστές μουσικές, σχεδόν τα πάντα, παντρεύοντας κομμάτια κλασικά, εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά μέχρι ρεμπέτικα και λαϊκά, ροκ και χέβι μέταλ και δικές τους συνθέσεις που έχουν αγαπηθεί και τους έχουν κάνει να ξεχωρίσουν στο χώρο της μουσικής.

string-demons-zaxarw2

Μαζί τους και μαζί με την χορωδία του Ωδείου, έπαιξε στο τέλος και ο Χρήστος Τσατσαμπάς, ο οποίος αρχικά έκανε μια σόλο εμφάνιση στο πιάνο και λίγο αργότερα έγιναν όλοι μια παρέα, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι μια, δεν έχει σύνορα, δεν έχει διαχωρισμούς!! Ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, η νεολαία δεν «χόρταινε», ήθελε κι άλλο κι άλλο, μουσική μέχρι τελικής πτώσης!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος