FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Να «καθαρίσει» και το Πυλί-Τρεις οι απουσίες

Ημερομηνία: 17-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Αίας υποδέχεται την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι τον Α.Ο. Πυλίου της Κω και θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων στα τελευταία ματς και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην Γ΄ Εθνική. Ο «Άγιαξ» έχει στα τελευταία πέντε ματς τέσσερις νίκες, οι δύο εκτός έδρας σε Γύθειο και Πάτρα και οι άλλες δύο εντός με Πανηλειακό και Διαβολίτσι και θα κυνηγήσει άλλο ένα τρίποντο, ώστε να αυξήσει την απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού. Το Πυλί είναι αδύναμο μακριά από την Κω, έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες και ο Αίας θέλει να αξιοποιήσει την δυνατή έδρα του και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Ρίλντι που έχει συμπληρώσει κάρτες, ο Τριανταφυλλόπουλος που τραυματίστηκε στο γόνατο στην Πάτρα, υποβλήθηκε σε μαγνητική και αναμένονται τα αποτελέσματα και ο Νίκος Βράπι που και αυτός έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο προπονήθηκε χθες.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, σύσσωμη η ομάδα γιόρτασε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στο γήπεδο της Γαστούνης, με μπάρμπεκιου.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος