FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Με απουσίες και στη Ρόδο

Ημερομηνία: 24-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Αίας δίνει την Κυριακή στις 4μ.μ. ένα δύσκολο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Παίζει στη Ρόδο με την ομώνυμη ομάδα, η οποία είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Πανιώνιοκαι Αιολικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν σε άλλο ένα ματς με αρκετές βασικές απουσίες. Ο Γιώργος Σταθάτος έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο Λευτέρης Βατσής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο ματς με την Ερμιονίδα για να εκτίσει μία αγωνιστική, στο ματς της Κυριακής. Από κει και πέρα ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος δεν θα ταξιδέψει στο νησί των Ιπποτών, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην υπηρεσία του (Αεροπορία), ενώ ο Νίκος Βράπι κλήθηκε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο Αίας παρά τις απουσίες δεν έχει παρά να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι ανίκητη στην έδρα της με 9 νίκες σε ισάριθμα ματς και γκολ 17-2!

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα και από κει αεροπορικώς για την Ρόδο. Το ματς θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, καθώς την ίδια μέρα αγωνίζεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης ο Διαγόρας με τον Απόλλωνα Πόντου, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Συλλυπητήρια για Λυμπέρη και Δημόγλου

Σύσσωμος ο Αίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Λυμπέρη για την αδόκητη απώλεια της συζύγου του, Πιεράντζελα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Το Δ.Σ. του Αίαντα εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του Γιώργου Δημόγλου, οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών. Ο Γιώργος Δημόγλου υπήρξε επί πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Αίαντα και εν συνεχεία ενεργό μέλος του Δ.Σ., από την θέση του γενικού αρχηγού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος