FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για τη νίκη την Κυριακή με Ιάλυσο

Ημερομηνία: 24-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επιστρέφει ο Κριστάν, απών ο Γαλανόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός υποδέχεται την Κυριακή στις 4μ.μ. τον Ιάλυσο, στο Στάδιο Πύργου, για την 21η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και θα κυνηγήσει τη νίκη για λόγους γοήτρου και διότι αυτό επιτάσσει η ιστορία της ομάδας, να παλεύει σε κάθε ματς για την επικράτηση. Άλλωστε, ο Ιάλυσος δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο, παλεύει για την παραμονή και βρίσκεται στα όρια της επικίνδυνης ζώνης με 26 βαθμούς (εννιά περισσότερους από τον Πανηλειακό). Μάλιστα, οι Ροδίτες εκτός έδρας δεν έχουν καλό απολογισμό, μία νίκη, μία ισοπαλία και επτά ήττες και το ματς είναι στα μέτρα των παικτών του Πανηλειακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου θέλουν τη νίκη και για έναν ακόμη λόγο: είναι αρκετές οι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (τέσσερις σερί ήττες) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και για να αλλάξει το κλίμα ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος. Άλλωστε, θα απομένουν στη συνέχεια άλλες πέντε αγωνιστικές και ο Πανηλειακός θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τηρουμένων των αναλογιών.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Ουκρανός σέντερ-φορ, Πολ Κριστάν, που δεν αγωνίστηκε στη Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, λόγω ίωσης. Αντίθετα, συμπλήρωσε κάρτες ο Γαλανόπουλος και δεν είναι στα πλάνα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση στο στάδιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος