FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Δύο ντέρμπι παραμονής-Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 24-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολυμπιάδα-Μακρίσια και Αλφειός-Ηλειακός οι πιο ενδιαφέροντες αγώνες

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 PLAYSPORTS με την διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής και η μάχη για την παραμονή κορυφώνεται όσο φτάνουμε προς την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς όπου υπάρχει αμφίπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αναμένονται μεγάλες μάχες. Ξεκινώντας χρονικά, το Σάββατο στο Γούμερο η Ολυμπιάδα με νέο προπονητή στον πάγκο τον Χρήστο Αγγελόπουλο φιλοξενεί τον Α.Ο. Μακρισίων του Τάσου Γκότση, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις βαθμοί (υπερέχει ο Α.Ο.Μ.). Η μάχη για την αποφυγή της 15ης θέσης και υπό προϋποθέσεις και της 14ης, που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και αυτή απευθείας στον υποβιβασμό, αναγκάζει τις ομάδες να ψάξουν αμφότερες τη νίκη.

Την Κυριακή στο Επιτάλιο ο Αλφειός, που έχει μπει και αυτός σε περιπέτειες στη περίπτωση που εμπλακούν έξι ομάδες στα πλέι-άουτ (αν υποβιβαστεί και ο Αίας από την Γ΄ Εθνική), υποδέχεται τον Ηλειακό Λεχαινών, που έχει ένα βαθμό λιγότερο και ούτε αυτός νιώθει άνετα. Άλλη μια μάχη με φόντο την παραμονή, που αναμένεται πολύ δυνατή…

Από κει και πέρα, υπάρχουν ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως Δάφνη-Δόξα Ν.Μ. το Σάββατο και Πέλοπας-Αστέρας την Κυριακή, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Βάρδας περιμένει το Σάββατο τον Ξενοφώντα και αναμένεται να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση και μαθηματικά του τίτλου (θέλει 7 βαθμούς ακόμα στα εναπομείναντα 6 ματς). Στα Σαβάλια, ο 3ος Ολυμπιακός (ισοβαθμεί με Δόξα) θα αντιμετωπίσει την 5η Θύελλα, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που θέλουν να τερματίσουν εντός της πρώτης τετράδας και τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί.

Τέλος, στο Τραγανό, η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος μαζί με τον ΠΑΟΒ, η Νίκη των δέκα αγώνων χωρίς ήττα (7 νίκες-3 ισοπαλίες) αλλά και χωρίς να δεχτεί γκολ (!), έχει βάλει πλώρη για την 3η θέση και φιλοξενεί την Κυριακή τον Λ. Αστέρα, που ερίζει για την αποφυγή των πλέι-άουτ και με 35 βαθμούς βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχοντας να πάρει και τους 3 βαθμούς με το Σώστι την επόμενη αγωνιστική.

To πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/3-Ώρα 4μ.μ.

Δάφνη-Δόξα Ν.Μ.

Ώρα 4.30μ.μ.
Ολυμπιάδα-Α.Ο. Μακρισίων

Κυριακή 26/3-Ώρα 5μ.μ.

ΠΑΟ Βάρδας – Ξενοφών
Πέλοπας-Αστέρας
Αλφειός-Ηλειακός Λ.
Ολυμπιακός Σ.-Θύελλα
Νίκη Τρ.-Λ. Αστέρας
Κένταυρος Σ.-Ηλειακός Β. 0-3 α.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος