FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης: Φιλικό με Αστέρα την Κυριακή

Ημερομηνία: 12-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πρόβλημα με το δελτίο του Μέντες-Ευχές στον πρόεδρο Γ. Θεοδωρακόπουλο

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Αίας Γαστούνης δεν έδωσε φιλικό ματς το Σαββατοκύριακο λόγω των αρκετών απουσιών που έχει και θα επιστρέψει στο γήπεδο για φιλικό παιχνίδι την προσεχή Κυριακή στην Αμαλιάδα, κόντρα στον Αστέρα, στις 4.30μ.μ.. Ένα δυνατό φιλικό με μια ισχυρή ομάδα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας που θα πρωταγωνιστήσει και θα κυνηγήσει τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Από πλευράς παικτών, απόντες θα είναι ο Βατσής που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και κάνει θεραπείες, ο Παπαχριστόπουλος που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ο στρατευμένος Ρίλντι που αναμένει την μετάθεσή του από την Σάμο και ο Τριανταφυλλόπουλος που θα ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με τα έγγραφα του Πορτογάλου Μαντιού  Μέντες, που πρέπει να κατατεθούν για να εκδοθεί το δελτίο του. Λείπει το πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο ο παίκτης κλήθηκε να προσκομίσει μέσω του ατζέντη του, διαφορετικά θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς δεν είναι δυνατή η έκδοση του δελτίου του χωρίς το πιστοποιητικό γέννησης. Κατά τα άλλα, την Δευτέρα ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος,  εξόφλησε τον μισθό του Σεπτεμβρίου στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με αφορμή τα χθεσινά του γενέθλια, του εύχεται να έχει υγεία και κάθε καλό


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος