FOLLOW US: facebook twitter

«Έρχεται» με καθυστέρηση δυόμιση μηνών ο νέος Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Σπ. Πολίτης

Ημερομηνία: 12-10-2022 | Συντάκτης:

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ ο διορισμός του

Γράφει η Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr

Μετά από δυόμιση μήνες που το ΓΝ Ηλείας και το Νοσοκομείο Πύργου παρέμειναν ουσιαστικά «ακέφαλα», τοποθετήθηκε επιτέλους νέος Διοικητής ο Σπύρος Πολίτης από την Πάτρα, το όνομα του οποίου από την πρώτη στιγμή της καθαίρεσης του πρώην Διοικητή Χρ. Χριστόπουλου από τον Υπουργό Υγείας, είχε κυκλοφορήσει. Άγνωστο τι μεσολάβησε για την τεράστια καθυστέρηση της τοποθέτησης του κ. Πολίτη, καθώς πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί, τίποτα όμως δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί και πλέον δεν έχει και καμία σημασία.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ του διορισμού του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ο κ. Πολίτης διορίζεται ως Προσωρινός (;) Διοικητής στο Γ.Ν. Ηλείας αρμοδιότητας της 6ης Υ ΠΕ, θα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για ορισμένο χρόνο και συγκεκριμένα έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής… Διοικητή!

Χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει ο «προσωρινός» διορισμός το σίγουρο είναι, ότι ο κ. Πολίτης, πτυχιούχος της Πολυτεχνικής Σχολής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιου Πατρών, έχει να αντιμετωπίσει με το «καλημέρα» τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου με κυρίαρχα τις σοβαρότατες ελλείψεις βασικών ειδικοτήτων ιατρών. Μια Παθολογική που … «ψυχορραγεί», μια ΜΕΘ στα πρόθυρα του «λουκέτου», τμήματα με τεράστιες ελλείψεις και κυρίως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ξεπνεομένο από την εξάντληση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος