FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Δόξα Ν.Μανολάδας 3-2: Από νίκη σε νίκη!

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα του Θ. Ανδριόπουλου πήρε και το ντέρμπι με τη Δόξα, που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει από 3-0

 

O Αίας Γαστούνης συνεχίζει να πετάει από νίκη σε νίκη στην Α1 DEDALOS SECURITY. Χθες, στο γήπεδο της Γαστούνης, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων, νίκησε και τη Δόξα Ν.Μανολάδας με 3-2 στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής, συνεχίζει αήττητος με 9 νίκες-2 ισοπαλίες και ξέφυγε 5 βαθμούς από τους «αετούς», βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, τι κι αν αγωνίστηκε χωρίς τον αρχισκόρερ της Νίκο Καράμπελα (είχε συμπληρώσει κάρτες), είχε σε μεγάλη μέρα έναν άλλο εξαιρετικό παίκτη, τον Ηλία Μπατζακόπουλο, που με τρία γκολ σε διάστημα 43 λεπτών στο α΄ ημίχρονο, οδήγησε τον Αίαντα σε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Μόλις στο 11ο λεπτό, από σέντρα του Αρβανίτη, ο Μπατζακόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.  Στο 25′ από κάθετη πάσα του Μπουρούκη, ο Σταθάτος πλάσαρε, απέκρουσε ο Κανελλόπουλος, και ήρθε ο Μπατζακόπουλος να την σπρώξει στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-0.

Η Δόξα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στο 30΄ απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, στη συνέχεια ο Μπατζακόπουλος πρόλαβε τον Παπαδάτο και το νέο πλασέ του Πολίτη πέρασε άουτ.

Στο 44΄ έγινε το 3-0. Ο Χριστοφοράτος από δεξιά έστρωσε στον Μπατζακόπουλο ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Στο επόμενο λεπτό, ο Κανελλόπουλος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Σταθάτου από θέση τετ-α-τετ και το 3-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Αντεπίθεση της Δόξας στο β΄ μέρος

Στο β΄ μέρος, η Δόξα έγινε πολύ πιο επιθετική, αλλά και ο Αίας είχε φάσεις για γκολ. Στο 47΄, η ομάδα του Γ. Λαγού μείωσε σε 3-1 με σουτ μέσα από την περιοχή του Παναγόπουλου. Στο 58΄ από γύρισμα του Σταθάτου, ο Μπουρούκης έπιασε εναέριο βολέ και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 70′ απευθείας φάουλ του Δημητρόπουλου, απέκρουσε ο Κουρλός και στο 72′ από σέντρα του Σταθάτου, την κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου απέκρουσε ο Κανελλόπουλος.

Στο 85΄, η Δόξα σκόραρε ξανά (3-2) με σουτ του Πολίτη και αφού η μπάλα κόντραρε και μπήκε γερά πλέον στη διεκδίκηση έστω της ισοπαλίας. Στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση και μάλιστα είχε τρεις φάσεις για γκολ! Στο 86′ κεφαλιά του Κουλούρη, απέκρουσε ο Κουρλός και στο επόμενο λεπτό από γύρισμα του Μηλαδόπουλου, ο Κουλούρης πλάσαρε άουτ από κοντά. Τέλος, στο 89΄  το σουτ του Παναγόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Κουρλός.

Αίας: Κουρλός, Χριστοφοράτος (60′ Παπαχριστόπουλος),  Γεωργόπουλος, Γκίνης, Αρβανίτης, Τσακοπιάκος, Σταθάτος, Δούλος, Χατζηαράπης (74′ Βράπι), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (83′ Μπλετσάκης), Καλογερόπουλος (60′ Χαβαριώτης), Πυρρής, Λιούρης, Πολίτης, Κουλούρης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Μπουρλάκης (38′ Τσιρίκος), Παπαδάτος (66′ Μηλαδόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος