FOLLOW US: facebook twitter

Πελόπιο-Αστέρας Αμαλιάδας 2-3: Στο κόλπο για τη 2η θέση

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έστω και δύσκολα νίκησε τον Πέλοπα στο Πελόπιο με 2-3  και μείωσε την διαφορά από τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν μόλις στο 6΄ με κεφαλιά του Καραγιάννη ενώ στο 20΄ ο ίδιος παίκτης και πάλι με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 40΄ ο Ζαφείρης έβαλε ξανά τους νεοφώτιστους στο ματς, με το 1-2 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Έλιοτ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος σημείωσε το 1-3, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 75΄ μείωσε σε 2-3 ο Στροφύλλας. Ο Πέλοπας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίρμπα με δεύτερη κίτρινη, ενώ φωνάζει για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 90’!

Πελόπιο: Μπακόπουλος, Μπίρμπας, Ηλιόπουλος (60΄ Σταϊκόπουλος), Καρβουνιάρης, Α. Δρουβιώτης, Ψηλογιαννόπουλος (63΄ Χριστόπουλος), Ζαφείρης, Τζάρο, Αγγελόπουλος, Στροφύλλας, Ηλ. Κακόγιαννος.

Αστέρας: Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Φερνάντεζ, Σιούλας (55’ Γαλάνης), Ντίαζ, Ονουάτσι (70’ Ζαφειρόπουλος), Καραγιάννης, Μαρκόπουλος (75’ Βασιλακόπουλος), Έλιοτ, Μουρούτης (70’ Ι. Ντάβαρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος