FOLLOW US: facebook twitter

Πέλοπας-Αλφειός 0-2: Αλφειός για πλέι-οφ!

Ημερομηνία: 09-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός πέτυχε μεγάλη νίκη στη δύσκολη έδρα του Πέλοπα Πύργου, στο Ενωσιακό της Σπιάντζας με 0-2 και δείχνει πως μπορεί να εδραιωθεί στις θέσεις των πλέι-οφ. Ο Πέλοπας αγωνίστηκε με αρκετές και σημαντικές απουσίες από τη μέση και μπροστά (Δαβουρλής, Κανελλόπουλος, Γεωργίου) και δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Η ομάδα του Κώστα Μπακάλη προηγήθηκε στο 12΄, όταν μετά από βαθιά μπαλιά, ο Πότκα γύρισε τη μπάλα στον Μικελόπουλο, αυτή πήρε φορά προς τα δίχτυα, ο Μικελόπουλος υπό το φόβο να την απομακρύνει με τα χέρια και να δεχτεί κόκκινη κάρτα, την έδιωξε με υπερένταση, η μπάλα έφτασε όμως στον Καλαντζή που αμαρκάριστος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (0-1). Πριν καλά-καλά συνέλθει ο Πέλοπας, ο Αλφειός έγραψε το 0-2. Στο 20΄ από γύρισμα του Τριανταφύλλη στον Καλαντζή, αυτός ανενόχλητος πέτυχε από κοντά το 0-2 κι έβαλε γερά τις βάσεις για τη νίκη των «πρασίνων».

Στο 25΄ δυνατό  σουτ του Αβραμόπουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μικελόπουλος και στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 70΄, σε αντεπίθεση του Αλφειού, ο Τριανταφύλλης σούταρε αλλά έπεσε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Πέλοπα.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παπαγεωργίου, Παναγόπουλος, Βαρζελιώτης, Πότκα (55΄ Π. Πλατής), Δημητρόπουλος (55΄Δ. Πλατής), Βασιλόπουλος, Παπαδάτος (63΄ Μπαχούρος), Αστερόπουλος, Μακρής (66΄ Ε. Πλατής), Μπουλούτας.

Αλφειός: Τσάμπρας, Γκουβέρος, Δρογγίτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Αγριδιώτης, Μάζης (80΄ Παπανδρέου), Τζουβάνι, Τριανταφύλλης (75΄ Ζορμπάς), Αβραμόπουλος, Καλαντζής (70΄ λ.τρ. Καλομοίρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος