FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης-Αλφειός 4-3: Τεράστια ανατροπή

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας Γαστούνης έχανε 1-3 στο 70΄, αλλά με τρία γκολ σε 20 λεπτά πέτυχε τεράστια ανατροπή και πήρε τη νίκη με 4-3 με αντίπαλο τον Αλφειό.

Οι πράσινοι του Λύσανδρου Τζαβάρα, που αγωνίστηκαν σε άλλο ένα παιχνίδι με πάρα πολλές απουσίες,  άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Κανάνι, αλλά ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ στο ματς, ισοφάρισε στο 44΄. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ ο Μακρής έκανε το 1-2 για τον Αλφειό και στο 70’ ο Κακολύρης σημείωσε το 1-3.

Από κει και πέρα όμως, ο Αίας αντεπιτέθηκε. Στο 73’ μείωσε σε 2-3 και πάλι με τον Παναγιωτόπουλο, για να έρθει ο Λόξας στο 85’ να φέρει το ματς στα ίσα (3-3). Στο 90’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αίαντα, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, με το τρίτο προσωπικό του τέρμα.

 

Αίας: Λούρμπας, Ν. Νικολόπουλος (48’ Ζώντος), Κοκολάκης, Κορκός, Μπελεκούκιας, Η. Νικολόπουλος, Μπράβος, Κότσυφας(60’ Λαγανόπουλος), Ραυτόπουλος (90’ Παπαδόπουλος), Λόξας, Παναγιωτόπουλος.

Αλφειός: Θεοδωρακόπουλος, Δρογγίτης, Ντάβαρης, Μανέτας, Πρίφτης (46’ λ.τρ. Μακρής), Σεμπέκος, Αβραμόπουλος, Τσιγκούνης, Κανάνι, Αγριδιώτης, Κακολύρης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος