FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Πηνείας – Ενιπέας 0-0: «Μπλόκο» στην Πηνεία!

Ημερομηνία: 26-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας έκανε ανέλπιστη γκέλα στο Καραλέτσι με αντίπαλο την ουραγό Πηνεία, που πάλεψε με νύχια και με δόντια για να πάρει βαθμό και τα κατάφερε. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και πλέον οι πράσινοι ισοβαθμούν στη 2η θέση με τον Ξενοφώντα, δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες με τους Βαγγόπουλο, Κωτσάκη, Τριανταφύλλη και δοκάρι με τον Γκουβέρο στο 73΄. Στο 88΄ η Πηνεία έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Γιώργος Χριστακόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουρλό, αλλά ο γκολκίπερ του Ενιπέα απέκρουσε σωτήρια.  Στο 95ο λεπτό ο Τριανταφύλλης σε πλεονεκτική θέση πλάσαρε πάνω στον… Στροφύλλα!

 

Πηνεία: Π.Ρούνης, Βλασσόπουλος, Κ. Ρούνης, Δ. Λιακόπουλος, Ν. Αργυρόπουλος, Β.Παρασκευόπουλος, Α.Χριστόπουλος, Κ. Χριστόπουλος (80΄ Κότσαλης), Μπουντουβής, Χριστακόπουλος, Γεωργακόπουλος (46΄ Γ. Κουτσόπουλος).

Ενιπέας: Κουρλός, Βαγγόπουλος (70΄ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Κωτσάκης, Γιαννακόπουλος (80΄ Καλαντζής), Δούλος, Γκρίλλας, Τριανταφύλλης, Τσαντίλης , Μπατζακόπουλος (60΄ Αστερόπουλος), Στροφύλλας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος