FOLLOW US: facebook twitter

A2 Εθνική: Ενδιαφέρον Καβάλας για Τάταρη

Ημερομηνία: 30-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ζητούν οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία οι ομάδες

O 22χρονος Πυργιώτης πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Διονύσης Τάταρης, που φέτος έπαιξε στον Κόροιβο και είχε μέσο όρο 4.7 πόντους σε 18 αγώνες στην Α2 Εθνική, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καβάλας, που πήρε φέτος την άνοδο στην Α2. Ο Τάταρης τα τελευταία χρόνια έχει παίξει στην Α1 με τα Τρίκαλα (2017-2018), στην Α2 με τους Μαχητές Δόξας Πευκών (2016-2017) και τον Κόροιβο (2019-2020) και στη Β΄ Εθνική με τη Δάφνη Δαφνίου (2018-2019), έχοντας πολλές παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Ο Κόροιβος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει ομάδες για τον παίκτη και προτίθεται να συζητήσει μαζί του την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ζητούν επιχορήγηση…

Οι ομάδες της Α2 Εθνικής αναμένεται από κοινού, με επίσημο έγγραφό τους, να ζητήσουν από την Πολιτεία (Υφυπουργείο Αθλητισμού και Ε.Ο.Κ.) επιχορήγηση ύψους 800.000 ευρώ, όπως αναφέρει το Sport24, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις της νέας σεζόν, που λόγω κορονοϊού  θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά. Αν και υπάρχει θέληση για να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2020/21, αρκετοί Πρόεδροι δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να βρουν μια συλλογική λύση που θα διώξει μερικά από τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο τους.

Οι εκπρόσωποι των 18 ομάδων (Ψυχικό, Απόλλων Πάτρας, Καρδίτσα, Ολυμπιακός Β΄, Ελευθερούπολη, Αγρίνιο, Ανατόλια, Δάφνη Δαφνίου, Οίακας Ναυπλίου, Τρίτωνας, Παγκράτι, Φίλιππος Βέροιας, Κόροιβος, Αμύντας, Πανερυθραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Μαρούσι, Καβάλα) συμφώνησαν σε τηλεδιάσκεψή τους να ζητήσουν το ποσό των 800.000 από το κράτος, με μορφή επιχορήγησης, για τις πληρωμές συγκεκριμένων αναγκών τους (διαιτητές, γραμματεία, οδοιπορικά).

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξήγησαν ότι θα υποστηρίξουν το εγχείρημα, αν και δεν θέλουν να λάβουν χρήματα, με στόχο το πρωτάθλημα της Α2 να διεξαχθεί κανονικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος