FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Επανήλθε στον Πανηλειακό ο Ντάβαρης

Ημερομηνία: 30-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πριν μεταβώ στο χώρο της Γ.Σ. του Πανηλειακού, προχθές στο Στάδιο, για δύο πράγματα ήμουν βέβαιος. Το ένα ότι θα γινόταν σίγουρα η συνέλευση και το άλλο πως θα έβγαινε νέο Δ.Σ.. Τούτο δε, γιατί είχε προηγηθεί τρομερή κινητοποίηση κι όλα είχαν γίνει μεθοδικά και με υπομονή.

*Και πράγματι η αίθουσα του Συνδέσμου Προπονητών ήταν κατάμεστη. Δεν έπεφτε καρφίτσα. Πολλοί ήταν απ’ έξω, παρά το καύμα της ημέρας και το ακατάλληλο της ώρας. Παρόντες και τουλάχιστον πέντε αθλητικογράφοι που κρατούσαν σημειώσεις και έβγαζαν στιγμιότυπα. Παρόντες ήταν και αρκετοί περίεργοι, μη μέλη, οι οποίοι παρίσταντο από ενδιαφέρον, διότι ο Πανηλειακός είναι μεγάλο μέγεθος.

 

Παμψηφεί ο Ντάβαρης

Το «παρών» έδωσε ο ίδιος ο Κώστας Ντάβαρης, που βγήκε πρώτος και παμψηφεί στην ψηφοφορία που ακολούθησε. Επανέρχεται στον Πανηλειακό μετά από επτά χρόνια απουσίας. Ήταν τη διετία 2011-2013 με την ομάδα του Πύργου στη Γ΄ Εθνική τότε. Εκλέχτηκαν κι άλλα τέσσερα μέλη, άλλα γνωστά, άλλα άγνωστα.

*Για πρώτη φορά στα χρονικά του Πανηλειακού έγινε συνέλευση όπως ακριβώς προβλέπει το Καταστατικό.

 

Ο Ντέγιαν

Παρών και ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, που μίλησε παρότι δεν ήταν μέλος. Είπε πράγματα ενδιαφέροντα, όπως κι ο εκπρόσωπός του δικηγόρος, Νίκος Παναγόπουλος, ποδοσφαιριστής του Πέλοπα Πύργου. Φυσικά ο Ντέγιαν και η παρέα του δεν μπήκαν στη διαδικασία γιατί δεν ήταν μέλη.

*Απών ο Νίκος Μπακοβασίλης, όπως και ο Μπάδας παρά τα θρυλούμενα και αναγραφέντα αλλού.

 

Μπροστάρης ο Μίκι

Με Μίκι Τσίρκοβιτς θα πορευτεί στη νέα περίοδο εξαρχής ο Παμβουπρασιακός. Ο προπονητής που έχει καταξιωθεί στην ομάδα, θα συνεχίσει την περσινή θητεία του στον πάγκο της «Μπάρτσα», αφού το ειδύλλιο είχε ευτυχές τέλος. Βγήκαν και οι σχετικές φωτό μ’ όλα σχεδόν τα μέλη του Δ.Σ. και αναμένεται η ομάδα να γνωρίσει μεγάλες στιγμές τόσο στο Κύπελλο όσο και στο Πρωτάθλημα!

*Ο Σέρβος τεχνικός δεν χρειάστηκε να κάνει «μαραθώνιες» συζητήσεις. Είχε κλείσει από την περασμένη Τετάρτη κι απλώς έμενε η ανακοίνωση. Η διοίκηση της ομάδας της Βουπρασίας έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο Μίκι. Από δω και πέρα σειρά θα πάρει ο προγραμματισμός, οι προσθαφαιρέσεις και οι μεταγραφές!

*Καλή χρονιά, Μίκι, με επιτυχίες!

 

Με Γιώργο Μπίρμπα ο Αίας

Δεκαεννιαμελές είναι το καινούριο συμβούλιο του Αίαντα, το οποίο θα… περπατήσει την ιστορική ομάδα στα δύσβατα μονοπάτια της Γ΄ Εθνικής. Επικεφαλής ο Γιώργος Μπίρμπας που συνεχίζει από τη θέση του Προέδρου. Μαζί του έχει άλλους 18 Γαστουναίους παράγοντες που θα δουλέψουν για το καλό της ομάδας τους. Ανάμεσα στους άλλους είναι και μια γυναίκα, η αντιπρόεδρος Β΄, Κωνσταντίνα Θεοδόση, κόρη του Θανάση. Πολύ θετικό αυτό. Στο πόστο του ταμία, μια πολύ σημαντική θέση, είναι ο Τάσος Αράπογλου, ενώ Γραμματέας τοποθετήθηκε ο παλιός ποδοσφαιριστής, Τάσος Σταματάτος, ένας κύριος των ηλειακών γηπέδων.

*Σημαντική θέση έχει ο Ανδρέας Κορμπάκης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα κι έχει φάει με το… κουτάλι τα γήπεδα, ενώ ο Λάμπης Κάρδαρης δίνει το «παρών» με την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι και στην Επιτροπή μεταγραφών!

*Μέσα κι ο αξιόλογος παράγοντας, με το αφοπλιστικό χαμόγελο, ο κ. Σπύρος Μπίρμπας και άλλοι εκλεκτοί παράγοντες, κοινωνικά καταξιωμένοι στην πόλη τους, τους οποίους προσωπικά δε γνωρίζω.

*Τους περιμένει πολλή δουλειά. Υγεία να έχουν άπαντες!

 

Σε καλό δρόμο η Βρίνα

Όπως φαίνεται ο Κεραυνός Βρίνας θα πάρει μέρος  στην Α΄ τοπική. Αυτό δείχνει η  ανανέωση της θητείας των Ηλιόπουλου, Κιάμου, Κηπουρού, Φιλιππόπουλου, Μαστορόπουλου. Ανακοινώσεις δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο οι κινήσεις αυτές κάτι δείχνουν. Εν αναμονή ανακοινώσεων μελλοντικά.

 

Στη Θύελλα συνεχίζει ο Γκότσης

Είχαμε ανακοινώσεις από τη Θύελλα Πύργου. Η πιο σημαντική ήταν ότι δόθηκαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον πρωτεργάτη της ανόδου, Γιάννη Γκότση, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του Καταραχίου στην επάνοδο στην Α΄ τοπική.

*Ανακοινώθηκε ακόμη και η σύνθεση του νέου Δ.Σ. στο οποίο συνεχίζει ο Βασίλης Φάμελος ως Πρόεδρος επικεφαλής διευρυμένου Δ.Σ., στο οποίο επανήλθαν οι αδερφοί Σπύρος και Αντώνης Μπλάθρας.

 

Ευτυχώς παρέμεινε στην Α1

Η φετινή Ολυμπιάδα Γουμέρου ήταν μια διαφορετική περίπτωση σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα είχε μια περιπέτεια εσωτερική, από αντιθέσεις μεταξύ παικτών και προπονητή. Αυτά είναι αρνητικά φαινόμενα, αλλά συνήθη στις ομάδες. Πολλές οι αντιθέσεις στις μικρές κοινωνίες. Στα διοικητικά είχαμε αλλαγή στο πόστο του προπονητή, καθώς το Ντίνο Μπίρμπα διαδέχτηκε ο Σταύρος Παπανδρέου, ενώ προπονητής ανέλαβε και πάλι ο Χρήστος Αγγελόπουλος.

*Η ομάδα πέρα από τα δικά της παιδιά ενισχύθηκε με το μεγάλο Κύτταρη, το Σάβα Νικολόπουλο, τον Χρυσαειδή, τον Καρακίτσο και τον Στροφύλλα. Το Γενάρη κάποιοι από αυτούς κατέβηκαν από το… τρένο, ενώ ο Χρήστος Αγγελόπουλος παραιτήθηκε, μη ανεχόμενος τα τερτίπια κάποιων γηγενών ποδοσφαιριστών!

 

Σοβαρή κρίση

Η κρίση αυτή είχε επιπτώσεις στην απόδοση της ομάδας. Η συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο ήταν 16 βαθμοί, ενώ στη διακοπή, μετά από δέκα (!) συνεχόμενες ήττες, είχε 6 όλους με δύο συνεχόμενες νίκες στο Κατσαρού και με Πελόπιο. Εκεί φάνηκε να ανανίπτει η ομάδα, που αρχικά είχε στο πόστο του προπονητή τον Αλέκο Τομαρόπουλο, αλλά όταν έφυγε κι αυτός απογοητευμένος, κουμάντο έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες!

*Ωστόσο με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 13 ήττες τα πράγματα ήταν δύσκολα με κίνδυνο να μπλέξει η ομάδα στα πλέι-άουτ! Το πρόγραμμα ήταν αρκετά ρευστό και ο κίνδυνος προ των πυλών του γηπέδου Λαντζοΐου που φιλοξένησε την ομάδα. Η διακοπή έσωσε την κατάσταση!

*Πρώτος σκόρερ ο Ροδόπουλος με 13 γκολ.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος