FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Προπονητής ο Θεοδωρακόπουλος-Τεχνικός διευθυντής ο Λάκης Αθανασόπουλος

Ημερομηνία: 30-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πενταμελές είναι το νέο Δ.Σ. του Πανηλειακού συν δύο αναπληρωματικά μέλη, όπως προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής. Κώστας Ντάβαρης, Σοφία Κατσιροπούλου, Νίκος-Θωμάς Ζάχος, Γιώργος Λαμπρόπουλος και Κώστας Παναγιωτόπουλος απαρτίζουν το νέο Συμβούλιο (τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πόστο του καθενός), ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Γιάννης Δημήτρουλας και Παναγιώτης Παυλόπουλος. Ο Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος εξελέγη παμψηφεί, επιστρέφει στα διοικητικά του Πανηλειακού μετά από 7 χρόνια (ήταν ενεργός διοικητικά τις περιόδους 2011-2013), αλλά και την περασμένη σεζόν είχε βοηθήσει την ομάδα εξωδιοικητικά, με το να μεταγραφούν το Γενάρη τρεις παίκτες από τον Αστέρα, οι Έλιοτ, Φερνάντεζ και Ντίαζ (κάλυψε ο ίδιος προσωπικά την οικονομική συμφωνία καθώς και τη διαμονή τους). Εξωδιοικητικά θα συνεισφέρουν ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια έχει προσφέρει πάρα πολύ οικονομικά καθώς και ο Γιώργος Μώρος, που τόσο πέρυσι όσο και φέτος είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και τρέχει ακατάπαυστα για να διεκπεραιώσει κάθε ζήτημα που αφορά την ομάδα, ώστε αυτή να συνεχίσει, προπαντός, να υφίσταται. Στόχος φυσικά όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το νέο Πανηλειακό είναι η επιστροφή των «ερυθρολεύκων» εκεί που ανήκουν, στις εθνικές κατηγορίες.

Με Θεοδωρακόπουλο προπονητή

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο επί πολλά χρόνια γκολκίπερ της ομάδας, Σάκης Θεοδωρακόπουλος, θα είναι ο προπονητής του Πανηλειακού, ο οποίος θα συνεχίσει από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε πως τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα είχε πορευτεί με τον 37χρονο γκολκίπερ στην τεχνική καθοδήγηση, ενώ από την αρχή της σεζόν ήταν προπονητής τερματοφυλάκων κι επιπλέον αγωνίστηκε σε κάποια ματς όταν παρέστη ανάγκη. Ο Θεοδωρακόπουλος είναι από τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στο σύλλογο, όχι μόνο αγωνιστικά και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα που αγαπά και από την οποία αναδείχτηκε. Έτσι, θα προσπαθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του να φέρει τον Πανηλειακό ξανά στις εθνικές κατηγορίες.

Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, Λάκης Αθανασόπουλος, ενώ ο Νίκος Τόλιας θα είναι γενικός αρχηγός. Δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην ομάδα με πολλή όρεξη για δουλειά.

Επιπλέον, θα προστεθούν κι άλλα πρόσωπα στο νέο Πανηλειακό, με στόχο η ομάδα να είναι δυνατή σε όλους τους τομείς και να πορευτεί απρόσκοπτα τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας.

Στο θέμα του ρόστερ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει προφορική συμφωνία με πολλούς παίκτες από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο να συνεχίσουν στην ομάδα, ενώ υπάρχουν επαφές και με συγκεκριμένους Ηλείους ποδοσφαιριστές που έχουν τη διάθεση να παίξουν στους «ερυθρόλευκους» και να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος