FOLLOW US: facebook twitter

Α1 PLAYSPORTS: Στην Κρέστενα σήμερα η δεύτερη μάχη Ξενοφώντα-Πέλοπα

Ημερομηνία: 17-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας των πλέι-άουτ ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τον Πέλοπα, στις 5.30μ.μ., στο γήπεδο της Κρέστενας και όχι σε αυτό του Καλλικώμου. Ο Ξενοφών επιστρέφει στην φυσική του έδρα μετά από δύο σχεδόν χρόνια, καθώς το γήπεδο Κρέστενας είχε κλείσει λόγω εργασιών και στον χλοοτάπητα και στις εξέδρες αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Το πρώτο ματς το περασμένο Σάββατο στο Ενωσιακό είχε έρθει 5-2 για τον Ξενοφώντα, ο οποίος, με βάση την προκήρυξη, ακόμα και με ήττα με δύο γκολ διαφορά παραμένει στην κατηγορία. Με βάση όμως την ΕΠΣΗ και τα λεγόμενα του προέδρου, Άρη Κουλούρη, σε πρόσφατη δήλωσή του (και όχι με επίσημο έγγραφο), ο Πέλοπας θέλει 4 βαθμούς για την παραμονή και ο Ξενοφών 5! Δηλαδή, ουσιαστικά η Διοργανώτρια αγνοεί την πρώτη παράγραφο της προκήρυξης και υπερτονίζει την δεύτερη, προφανώς λόγω του ότι η προκήρυξη, όπως είναι γραμμένη, δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην βαθμολογία (Πέλοπας) μόνο στο τρίτο ματς, αν η σειρά φτάσει εκεί!

Ο Ξενοφών, λοιπόν, με βάση την ενημέρωση από την ΕΠΣΗ, με νίκη σήμερα, παραμένει στην κατηγορία. Ο Πέλοπας αν δεν ηττηθεί, οδηγεί τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς στο Ενωσιακό.

Ο Ξενοφών του Ντ. Μιλοσέσκι θα παραταχθεί πλήρης, ενώ για τον Πέλοπα του Ν. Αντωνόπουλου επιστρέφουν από τιμωρία οι Στάθης Χαραλαμπόπουλος, Σπύρος Παπαδάτος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος