FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Φουλ για την πρώτη νίκη κόντρα στο Λεωνίδιο

Ημερομηνία: 17-05-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα στις  5μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» για την  2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στα μπαράζ των Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Υποδέχεται στις 5μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος», τον πρωταθλητή Αρκαδίας, Λεωνίδιο, που στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναιγιάλειο (0-1).

Οι «ταύροι» μετά την ισοπαλία 2-2 στην Ζάκυνθο με αντίπαλο τον Α.Ο. Λεβάντε, θέλουν απαραιτήτως τη νίκη για να μπουν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Θυμίζουμε πως οι τρεις πρώτες ομάδες από τις 7 συνολικά, παίρνουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ο ΠΑΟΒ στην δυνατή έδρα του και με την ποιότητα που διαθέτει, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το τρίποντο, που θα τους βάλει στις… ράγες της ανόδου.

Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του αρχηγού Αντώνη Λιόση, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην Ζάκυνθο, ενώ δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος ο Λάμπης Μαρκόπουλος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του (θλάση), ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε στην Ζάκυνθο.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και να γεμίσουν το γήπεδο.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Τετάρτη 17 Μαΐου

2μ.μ.: Παλληξουριακός-Αμυκλιακός: Καζανάς, Μπάκας, Ροκοπάνος (Αιτ/νίας)

3.30μ.μ.: Εράνη-Α.Ο. Λεβάντε: Κεφίλης, Κλεπετσάνης, Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας)

5μ.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Λεωνίδιο: Βαρτσάκης, Αντωνόπουλος, Βαλκανάς (Λακωνίας)

Ρεπό: Παναιγιάλειος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος