FOLLOW US: facebook twitter

Α1 ΕΣΚΑΗ: Με Δύμη στο «Αέθλιον» το Σ.Ε.Φ.Α. – Στην Πάτρα Βαρθολομιό και Ηρακλής

Ημερομηνία: 11-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

21η αγωνιστική σήμερα από τις 26 συνολικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και το ενδιαφέρον κορυφώνεται για τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ – υποβιβασμό. Από τις τρεις ηλειακές ομάδες εντός παίζει μόνο το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, που στις 8μ.μ. θα υποδεχτεί στο «Αέθλιον» την Δύμη. Η ομάδα του Δημήτρη Φωτόπουλου είναι 6η με ρεκόρ 11-9, ενώ η Δύμη ισοβαθμεί στην 10η θέση με το Βαρθολομιό με ρεκόρ 8-12. Με νίκη οι «κιτρινόμαυροι» εδραιώνονται στην πρώτη εξάδα και κοιτάζουν ακόμα ψηλότερα. Θα παραταχθούν και σήμερα χωρίς τον αρχισκόρερ, Θανάση Νικολόπουλο, που είναι τιμωρημένος από την ΕΣΚΑΗ.

Η Α.Ε. Βαρθολομιού δίνει κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ε.Α. Παραλίας στις 8μ.μ. στο Κλειστό των Ροΐτίκων. Η πατρινή ομάδα έχει δύο νίκες λιγότερες από την Α.Ε.Β. (6-14) και η ομάδα του Σάκη Καρύδα θα παλέψει για τη νίκη για να επιστρέψει στις θέσεις των πλέι-οφ.

Ο ουραγός Ηρακλής Πύργου έχει ούτως ή άλλως δύσκολη αποστολή, στις 8μ.μ. στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας, την έδρα της δυνατής Γαλήνης, που είναι δεύτερη στην βαθμολογία με ρεκόρ 17-3.

Το σημερινό πρόγραμμα

8μ.μ.: Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας-Α.Ο. Δύμης

8μ.μ.: Ε.Α. Παραλίας-Α.Ε. Βαρθολομιού

8μ.μ.: Γαλήνη-Γ.Ε.Π. Ηρακλής

8μ.μ.: Ε.Α. Πατρών-Ολυμπιάδα

8μ.μ.: Αραχωβίτικα-Κεραυνός Αιγίου

8.30μ.μ.: Α.Ε. Αγυιάς-Νέοι Γλαύκου

9μ.μ.: Απολλωνιάδα-Α.Ε. Ροϊτίκων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος